Ga naar inhoud
Favorieten 0

Brakel-yachtcharter

Sneek

Brakel Yachtcharter Sneek Brakel Yachtcharter Sneek is een dynamisch bedrijf. Wij zijn geheel gericht op de yachtcharter. Bij ons kunt een luxe motorjacht huren en genieten van de Friese meren. Wij maken uw bootvakantie in Friesland compleet. Brak...

Brakel Yachtcharter Sneek Brakel Yachtcharter Sneek is een dynamisch bedrijf. Wij zijn geheel gericht op de yachtcharter.

Bij ons kunt een luxe motorjacht huren en genieten van de Friese meren. Wij maken uw bootvakantie in Friesland compleet. Brakel Yachtcharter verhuurd haar motorboten al decennia lang met veel passie en plezier. Onze motorjachten en motorkruisers liggen afgemeerd aan de Einsteinstraat in Sneek. In hartje Friesland dus.

Met uw gehuurde luxe motorjacht heeft u dus direct toegang tot de Friese meren. Zo kunt u gelijk genieten van uw vaarvakantie. Want Friesland kunt u toch het best ontdekken via het water.

De binnenmeren van Friesland vormen het het grootste aaneengesloten watergebied in Europa. U vindt er rust en ruimte, zo beleeft u een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland en omstreken.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Brakel-yachtcharter

Einsteinstraat 9
8606 JR Sneek
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten