Ga naar inhoud
Favorieten 0

Visvijver forel for all

St.-Annaparochie

Een forel uit Het Bildt, nog beter dan in’t wild! Het hele jaar geopend. Door de ruime opzet is de vijver ook heel geschikt voor vliegvissers. Verder zijn alle gangbare aassoorten toegestaan incl. blinkers mits met single hook.

De vijvers

Onze forellenvisvijvers liggen vlakbij camping De Blikvaart tussen Berlikum en St. Annaparochie in het Noorden van Friesland.

De grote vijver is 150 m lang en 70 m breed, 2 tot 3 meter diep en heeft een speelse vorm met enkele eilanden en bruggetjes.

Door de ruime opzet is de vijver ook heel geschikt voor vliegvissers. Verder zijn alle gangbare aassoorten toegestaan incl. blinkers mits met single hook.

Bij aankomst melden bij receptie in de blokhut. Auto parkeren op parkeerterrein bij de vijver of het aangegeven parkeerterrein bij de boerderij. Betreden van het terrein is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal van uw eigendommen. Honden niet toegestaan. Afval e.d. graag in de prullenbakken deponeren.
Bij vertrek graag afmelden en afrekenen. Voor het vissen in onze vijvers is geen vergunning of vispas nodig.

Vissen

Vissen met 1 hengel per persoon. Voor een tweede hengel geldt een meerprijs van 50 %. Het voeren van de vissen is niet toegestaan. Niet gehaakte vis mag niet worden geschept. Vissen met blinker is alleen toegestaan met enkelvoudige haak. Gevangen forel mag niet worden teruggezet in de vijver. Slachten van de vis mag alleen op ‘slachttafel’ bij blokhut. Overgebleven aas niet in de vijver deponeren.
Eventueel gevangen graskarpers of steuren onmiddellijk terugzetten! Deze zijn voor het onderhoud van de vijvers.

Camping de Blikvaart

Voor gasten van Camping de Blikvaart (www.blikvaart.nl) hebben wij speciale tarieven. Naast vele mooie staplekken zijn er ook 2 fraaie 4 tot 6 persoons huisjes aanwezig. 2 ½ uur vissen inclusief uitleg  en hulp schoonmaken vis  12,50 uur. Voor de echte liefhebbers hele dag vissen met 2 hengels  45,00 Euro

Je kunt bij ons ook een compleet uitgeruste hengel  huren voor 3,50 Euro . Veel gebruikt aas; zgn powerbait, een gekleurd en geurig  soort pasta verkrijgbaar voor 4,50. Meelwormen en wasmotten v.a. 2 Euro per doosje indien aanwezig. Diverse overige visbenodigdheden zoals haakjes, dobbers e.d. aanwezig.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Visvijver forel for all

Visvijver
Hemmemaweg 12
9076 PH St.-Annaparochie
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten