Ga naar inhoud
Favorieten 0

WestCord WTC Hotel

Leeuwarden

Het viersterrenhotel is ideaal gelegen aan de uitvalswegen, nabij het historische centrum van Leeuwarden en het Friso Theater. Het hotel beschikt over luxe en comfortabele designkamers. Vele kamers zijn voorzien van een tussendeur en zijn daardoor zeer...

Het viersterrenhotel is ideaal gelegen aan de uitvalswegen, nabij het historische centrum van Leeuwarden en het Friso Theater. Het hotel beschikt over luxe en comfortabele designkamers. Vele kamers zijn voorzien van een tussendeur en zijn daardoor zeer geschikt voor gezinnen. Daarnaast kun je als gast bij ons gegarandeerd gratis parkeren naast het hotel. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten met als hoogtepunt het prachtige Restaurant élevé en Skybar op de bovenste (11e) etage. Hier geniet je gegarandeerd van een schitterend uitzicht over Leeuwarden en de omgeving! Daarnaast beschikt het hotel nog over een ruim ontbijtrestaurant. Er is een fitnessruimte in het hotel, er zijn diverse vergader en evenementenzalen. Huur een WestCord hotelfiets en ontdek de omgeving!

Ligging
Aan de rand van Leeuwarden, maar toch in de buurt van het bruisende centrum, is dit viersterrenhotel te vinden. Vanuit het hotel wandel je in ongeveer 20 minuten naar het centrum. Op de fiets is het slechts 5 minuten! Leeuwarden is een gezellige stad met diverse musea, een overzichtelijk winkelgebied en mooie parken. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen bij de Oldehove, deze toren staat schever dan de toren van Pisa!

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo WestCord WTC Hotel

Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten