Ga naar inhoud
Favorieten 0

Atelier Janny Vellinga

Oudebildtzijl

Waddenschilderijen, authentieke Waddensouvenirs en impressies van het Bildt. Positieve gedichten en terug-naar-jezelf-boeken.

De Bildtse Wadden is uitgestrekt en inspirerend. Hier kun je nog de schepping in wording beleven. Vellinga laat dat zien in haar fotoboek met enkele gedichten "Oertijd op het Wad". En in haar sferische impressies in acryl van de lokale Waddenkust

Graag speurt zij die kust af naar bijzondere en alledaagse Waddenvondsten, zoals bundeltjes schelpen, opgedroogd zeewier en zeekraal. Hier maakt ze authentieke Waddenpotpourri van, of kleine Waddenlandschapjes in 'flessys'. Daarnaast schildert ze graag Waddenlichys. Ook het landschap van akkers en gebouwen op het Bildt legt ze met losse toets vast in aquarel en inkt. Kaarten en miniaturen daarvan zijn te zien in haar atelier. 

In het atelier kunt u verder kennismaken met haar gedichten, zoals uit Positief perspectief, en haar terug-naar-jezelf-boeken "Stoppen met malen. Kalmte in je hoofd in acht eenvoudige stappen" en "Mijn pure ik. Zijn wie je echt bent? Hiermee haal jijzelf alle ruis op de lijn weg!".

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Atelier Janny Vellinga

Atelier Janny Vellinga - Waddenschilderijen
van Albadaweg 55
9078VS Oudebildtzijl
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten