Ga naar inhoud
Favorieten 0

Koopmans Welvaren

Stavoren

Koopmans Welvaren..Varen zoals u wilt.. Wilt u met een gezelschap een dag over de Friese wateren varen op een luxe zeetjalk, met schipper en bemanning en van alle gemakken voorzien? Marina Stavoren beschikt over de ‘Koopmans Welvaren’.

De ‘Koopmans Welvaren’ is een zeewaardig schip in perfecte conditie en met alle apparatuur aan boord voor korte én langere zeiltochten. De zeiltjalk leent zich ook prima voor zakelijke bijeenkomsten op het gebied van communicatie, organisatie, presentatie, leidinggeven en samenwerken. Het schip is uitgerust voor max. 15 personen.

Vanaf Marina Stavoren kunt u er voor kiezen om door de sluis te gaan en op het IJsselmeer te gaan varen of u besluit de Friese binnenwateren op te gaan. Met goed weer trekken we onze bruine zeilen op het IJsselmeer omhoog om actief te zeilen, bij minder weer kunnen we door de Friese landerijen varen naar diverse Elfsteden. 

Tijdens FL 2018 biedt onze authentieke zeiltjalk de ’Koopmans Welvaren’ de mogelijkheid om te genieten van het Friese landschap als podium! Zo kunt u uw vaartocht met de ‘Koopmans Welvaren’ dit jaar combineren met een bezoek aan een deel van de ‘11Fountains’.

Voor meer informatie neemt u dan een kijkje op: www.koopmanswelvaren.nl.

Groepsgrootte event:
max. 15 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toan risseltaten