Ga naar inhoud
MAP

Welgelegen

Workum

De camping is gelegen op het erf achter de boerderij, het is er open, ruim en groen. Zo is er bijvoorbeeld een ecologisch zwembad, hier kun je jouw bommetjes oefenen! Rondom het zwembad is een brede steiger waar je alle ruimte hebt om te relaxen of te zonnebaden....

Sjoch alfêst efkes

mediablock.showall

De camping is gelegen op het erf achter de boerderij, het is er open, ruim en groen. Zo is er bijvoorbeeld een ecologisch zwembad, hier kun je jouw bommetjes oefenen! Rondom het zwembad is een brede steiger waar je alle ruimte hebt om te relaxen of te zonnebaden. Iedere ochtend wordt er een heerlijk Frysk ontbijt geserveerd en 's avonds kun je verse pizza's bestellen bij de gezellige kantine. Iedere zaterdagavond wordt er bij het grote vuur naast de kantine gegrilld en gechilld. In wat voor accommodatie je ook verblijft, het sanitair is altijd dichtbij en deze is compleet vernieuw in 2022. Tevens vind je in de overdekte buitenkeuken een wasmachine en droger.

Ligging
Camping Welgelegen ligt centraal in Zuidwest-Friesland tussen Workum en Hindeloopen. Het is de perfecte uitvalsbasis om Friesland te ontdekken! Op het terrein van de camping vindt je naast de oude boomgaard een natuurzwembad, hier kun je zwemmen tussen prachtige waterplanten. Daarnaast zijn er op de camping skelters, kinderfietsen en steps aanwezig! Mocht je willen leren kitesurfen of wingfoilen, dan kan dat ook; op het terrein van de camping is een kiteschool gevestigd, vanwaar je les krijgt bij de kitespots Mirns, Workum, Hindeloopen of Kornwerd, allemaal vlakbij de camping! Je kunt ook de omgeving ontdekken per Sup, kano of Longboard deze zijn op de camping te huur. Verder is camping en b&b Welgelegen een mooi startpunt voor vele fiets en wandelroutes vanaf knooppunt 19.

Hjir fine jo Welgelegen

Adres:
Lange Leane 11
8711 HK Workum
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten