Ga naar inhoud
Favorieten 0

Welgelegen

Workum

Op een veelzijdige locatie nabij Workum kun je overnachten in bijzondere accommodaties. In de boerderij vind je een aantal B&B-kamers met een prachtig uitzicht en comfortabele bedden. Op het erf achter de boerderij is niet alleen een camping, maar hier...

Op een veelzijdige locatie nabij Workum kun je overnachten in bijzondere accommodaties. In de boerderij vind je een aantal B&B-kamers met een prachtig uitzicht en comfortabele bedden. Op het erf achter de boerderij is niet alleen een camping, maar hier staan ook verschillende accommodaties. Zo kun je bijvoorbeeld overnachten in een VW-bus hut, trekkershut, pipowagen of retro caravan. Zo is er altijd een accommodatie naar jouw smaak of wens. In wat voor accommodatie je ook verblijft, het sanitair is altijd dichtbij en deze is compleet (duurzaam) vernieuwd in 2022. Tevens vind je in de overdekte buitenkeuken een wasmachine en droger. Het terrein is open en groen en je kunt er bommetjes oefenen in het ecologische zwembad! Rondom het zwembad is een brede steiger waar je alle ruimte hebt om te relaxen of te zonnebaden. Iedere ochtend wordt er een heerlijk Frysk ontbijt geserveerd en 's avonds kun je verse pizza's bestellen bij de gezellige kantine. Iedere zaterdagavond wordt er bij het grote vuur naast de kantine gegrilld en gechilld.

Ligging
Camping Welgelegen ligt centraal in Zuidwest-Friesland tussen Workum en Hindeloopen. Het is de perfecte uitvalsbasis om Friesland te ontdekken! Op het terrein van de camping vindt je naast de oude boomgaard een natuurzwembad, hier kun je zwemmen tussen prachtige waterplanten. Daarnaast zijn er op de camping skelters, kinderfietsen en steps aanwezig! Mocht je willen leren kitesurfen of wingfoilen, dan kan dat ook; op het terrein van de camping is een kiteschool gevestigd, vanwaar je les krijgt bij de kitespots Mirns, Workum, Hindeloopen of Kornwerd, allemaal vlakbij de camping! Je kunt ook de omgeving ontdekken per Sup, kano of Longboard deze zijn op de camping te huur. Verder is camping en b&b Welgelegen een mooi startpunt voor vele fiets en wandelroutes vanaf knooppunt 19.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Welgelegen

Lange Leane 11
8711 HK Workum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten