Ga naar inhoud
Favorieten 0

Oer de Feart

Joure

Luxe groepsvilla op prive schiereilandje (met eigen strandje)

Deze prachtig ingerichte villa in Ibiza stijl bestaat uit maar liefst drie ruime verdiepingen (van in totaal 1000 m2 vloeroppervlak) en is gelegen op een eigen schiereilandje, met een strandje en een grote tuin.

Op de begane grond vind je vijf slaapkamers, gestyled naar het thema Hollandse meesters en in totaal 9 slaapplaatsen. In een van de slaapkamers vind je een elektrisch seniorenbed. Ook zijn hier een kantoor/workshopruimte voorzien van grote werktafels en bureaustoelen, een badkamer met wasmachine en wasdroger, twee aparte toiletten, een ontbijtkeuken en een grote woonkamer annex gameroom/homebioscoop/silent disco te vinden. Op de middelste verdieping bevinden zich een woonkamer, twee aparte toiletten, een keuken, een piano- of muziekkamer, een bar met wijnwand en biertap en een wasruimte, incl. wasmachine en wasdroger. Een van deze twee toiletten is een Geberit douchetoilet. En op de derde verdieping zijn vier slaapkamers, een apart toilet en de wellness faciliteiten. Er is een spa met sauna, duodouche, Turks stoombad, jacuzzi en zonnebank. Op deze verdieping kun je ook fitnessen.

De villa heeft een eigen strandje, maar liefst 4 terrassen (met meerdere BBQ's + buitenoven en buitenkeuken), een moestuin, een grote tuin met tafeltennistafel, een drijvend terras, een vis- en zwemvijver, en 11 privé parkeerplaatsen.

Heb je een elektrische auto? Je kunt hem hier opladen want we hebben een eigen oplaadstation. En wil je je boot meenemen? Dan kan dat ook, er is een ligplaats van 2,7 x 6,5 meter in de jachthaven van de Grote Wielen waar je gratis gebruik van mag maken.

Ligging
Deze belachelijk grote, en zeer luxe uitgevoerde vrijstaande villa met twee keukens en twee woonkamers, en veel privacy is gelegen op een eigen schiereilandje in de waterrijke woonbuurt Wyldehoarne in Joure, centraal gelegen in het Friese meren gebied. Er zijn 11 parkeerplaatsen op eigen terrein. Station Heerenveen is het dichtstbijzijnde treinstation, tevens zijn twee bushaltes op loopafstand van de villa. Heb je last van astma of allergieën dan zit je hier goed, want alle gebruikte materialen en stoffen zijn anti-allergeen.

De reistijd van en naar Schiphol/Amsterdam is iets minder dan vijf kwartier. We hebben een heel goede aansluiting op de A6 en de A7, zonder verkeersdrempels en verkeerslichten.

Bijzonder aan deze accommodatie
De tuin heeft een grootte van maar liefst 1400 m2. In deze tuin vind je naast het strandje ook een picknickbank, tennistafel, biologische moestuin (de kruiden mag je plukken en gebruiken tijdens het koken!) en verschillende zithoeken. Op het Zuidterras vind je een Kamado, Fire King barbecue en pizza-oven en een Campingaz buitenkeuken.

Belangrijk om te weten
Om overlast voor omwonenden te voorkomen zijn woeste feesten op deze locatie niet toegestaan. Daarnaast is de villa aangepast op- en wordt deze speciaal schoongemaakt voor mensen met astma of COPD. Dat betekent dat alle binnenruimten rookvrij zijn en dat er alleen bij de rookpaal op het dakterras gerookt mag worden. De borg wordt ingehouden als er sigaretten worden gevonden op andere plekken dan in de rookpaal.

Groepsgrootte event:
max. 16 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Oer de Feart

Oer de Feart 157
8502 CV Joure
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten