Ga naar inhoud
Favorieten 0

Snowcentrum Leeuwarden Skischool Winkel

Leeuwarden

Snowcentrum Leeuwarden beschikt over twee indoor rollerbanen. Op de rollerbaan leer je de techniek perfect aan. Naast de skischool kun je in de winkel van Snowcentrum terecht voor de aanschaf van al je ski- en snowboardmaterialen.

Altijd al beter willen leren skiën of snowboarden? De beste en snelste manier om dit onder de knie te krijgen, is door les te nemen op de indoor rollerbaan van Snowcentrum Leeuwarden.

Snowcentrum Leeuwarden beschikt over twee indoor rolpistes. De rolpiste biedt de beste mogelijkheid om je voor te bereiden op de leukste vakantie van het jaar. Een tapijt draait onder je door, waardoor je “eindeloos” af kunt dalen. Meerdere skiërs/snowboarders van hetzelfde niveau kunnen tegelijk op de rollerpiste trainen.

Het grote voordeel van de rollerpiste is ook dat de leraar altijd dichtbij is. Door te trainen in kleine groepjes krijg je veel individuele aandacht, wat het leerproces versnelt. Na de gewenning zijn er net als in de sneeuw allerlei oefeningen en bewegingen mogelijk en kan er volop getraind worden. De baansnelheid en de hellingshoek worden telkens aanpast aan het niveau.

Snowcentrum Leeuwarden biedt een totaalconcept om goed voorbereid op wintersport te gaan. Naast de individuele en groeps- ski- en snowboardlessen, kunt u bij ons terecht voor feesten, reizen, aanschaf, onderhoud en verhuur van wintersportmaterialen. 

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Snowcentrum Leeuwarden Skischool Winkel

Uranusweg 19
8938 AJ Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten