Ga naar inhoud
Favorieten 0

Vakantiehuisjes Marsherne

Poppenwier

Vakantiehuisjes Marsherne verhuurt diverse accommodaties. Een vakantiehuis voor 6 personen tot Tinyhouses, een vissershuisje, de helft van een pastorie en een Pod. Centraal gelegen in hartje Friesland, met mooi uitzicht en aan open vis- en vaarwater.

Vakantiehuisjes Marsherne verhuurt verschillende accomodaties. Een vakantiehuis voor 6 personen tot Tiny houses, een vissershuisje, de helft van een pastorie en een Pod. Iedere accommodatie is van alle gemakken voorzien en biedt een mooi uitzicht over het Friese platteland. Centraal gelegen in het midden van Friesland en aan open vaar- en viswater.

Gratis gebruik van kano’s, roeiboten en trampoline . Er is een sauna en er zijn twee fietsen te huur. Gelegen vlakbij een eetcafé. 

Wie genieten wil van rust, ruimte en het Friese landleven is bij ons op het juiste adres! “De loft is blau fan dagen”, oftewel: ”er komen meer dagen, dus neem uw tijd”.

Drijvende vakantiewoning
Tevens is er een tjalk van 20 meter te huur die afgemeerd ligt in havens waar je de faciliteiten kan gebruiken zoals douche en toilet, sloep, fiets e.d. Onder andere ligt hij in de haven in de Lege geaen en de museumhaven van Lauwersoog.

Voor boeken of meer informatie kunt u contact opnemen via de site of telefoonnummer: Hindrik Ype 06-14825677 of Gre 06-42587648

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Vakantiehuisjes Marsherne

Marsherne 8
9013CG Poppenwier
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten