Ga naar inhoud
Favorieten 0

Omke Jan

Woudsend

Omke Jan is een ‘boergondische’ ontmoetingsplek in Woudsend aan de elfstedentocht route, waar je kunt eten, drinken, slapen en beleven. Alles komt samen in een moderne herberg onder het dak van een authentieke Friese stolpboerderij, eigentijds verbouwd...

Omke Jan is een ‘boergondische’ ontmoetingsplek in Woudsend aan de elfstedentocht route, waar je kunt eten, drinken, slapen en beleven. Alles komt samen in een moderne herberg onder het dak van een authentieke Friese stolpboerderij, eigentijds verbouwd onder leiding van ontwerper Piet Hein Eek en architect Iggie Dekkers. Geniet van eten zonder fratsen en schuif aan rond de houtoven of aan de stamtafel.

Ligging
Dit sfeervolle hotel met vijf kamers ligt in het hart van Woudsend ingericht door Piet Hein Eek. Je kijkt uit over de rivier de Ee (onderdeel van de Elfstedenroute!) en de nog werkende houtzaagmolen. Je stapt zo vanuit het hotel het sfeervolle dorpje Woudsend in, waar je diverse winkeltjes, restaurants en een supermarkt vindt. Woudsend is centraal gelegen en je rijdt binnen 20 minuten naar de Elfsteden Sneek, IJlst of Sloten. Ook kun je vanuit Woudsend prachtige fiets- en wandeltochten maken.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Omke Jan

Iewal 44
8551 PT Woudsend
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten