Ga naar inhoud
Favorieten 0

Camping Ykema - Royale glamping tent

Sandfirden

Luxe kamperen op boerencamping direct aan de Friese meren

Glamping is het nieuwe kamperen: het gevoel van kamperen in een tent maar met de luxe van thuis. Een kampeervakantie waarbij de accommodatie al voor je klaar staat. Heerlijk toch?

Een volledig ingerichte tent voor 5 personen met alles er op en er aan:

Houten vloeren; Twee slaapkamers. Eén hiervan heeft een tweepersoonsbed, en één kamer beschikt over drie eenpersoonsbedden. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Volledig ingericht keukenblok met fornuis en koelkast, een zithoek , tv, toilet met wastafel. (de douches bevinden zich in het toiletgebouw) Terras met een heerlijke zithoek met loungebanken.

Ligging
De camping ligt bij het dorpje Sandfirden in Friesland, in het midden van weilanden en de meren. Het is een kleine camping aan het water en ligt aan ‘De Flakke Brekken’. Deze staat in open verbinding met het Heegermeer en de Fluessen. Doordat ‘De Flakke Brekken’ geen doorgaande vaarroute is, geniet je hier volop van ruimte en rust. De camping is gesitueerd rondom een boerderij waar er geitjes, kippen, konijnen en schapen rondlopen. Daarnaast zijn de omstandigheden ideaal om te zeilen/varen. Ook zijn er prachtige fietsroutes en is er altijd van alles te beleven in de omgeving Sûdwest-Fryslân.

Bijzonder aan deze accommodatie
Er zijn verschillende activiteiten die je kunt ondernemen in de buurt. Op de camping zelf is er de mogelijkheid voor de jeugd om te spelen op het veld met het volleybalnet, zandbak, schommel, wipwap en een trampoline. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om gebruik te maken van alle mogelijkheden op het water. Je kunt hier surfen of varen met de boot. Als je zelf niet in het bezit bent van een boot, is het mogelijk om er één te huren, de camping verhuurt verschillende soorten boten. Daarnaast regelen ze graag kano’s of fietsen voor je. Je zit in een mooi merengebied in Zuidwest-Friesland. Hierdoor is het ook een aanrader om hier te fietsen.

Belangrijk om te weten
LET OP! De tent is volledig ingericht voor 6 personen maar heeft slaapplaatsen voor 5. Wil je met 6 personen komen dan kun je zelf een eigen kleine tent mee nemen voor de overnachting. Je betaald hiervoor een toeslag.

Groepsgrootte event:
max. 5 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Camping Ykema - Royale glamping tent

nummer 11
8613 JH Sandfirden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten