Ga naar inhoud
Favorieten 0

Farmhouse de Prikkebosk

Damwoude

Boerderij Prikkebosk is: ruimte, stilte, frisse lucht, donkere nachten en Friese gastvrijheid. Slaap in de bedstee! Boek met de hele familie logies all-in. Of reserveer B&B voor twee. 'Fan herte wolkom!'

Verblijf

Boerderij Prikkebosk is een groot familiehuis, een plek om met elkaar te genieten! De Skuorre (living) biedt alles om samen te koken en bakken.  De ruimte is comfortabel gezellig ingericht. Ideaal voor lang (na)tafelen, lekker met een boek op de bank, loungen bij de pelletkachel of samen een spelletje doen.

Slapen

Iedereen heeft de ruimte! Er zijn vier royale slaapkamers en een bakhuisje met in totaal dertien bedden (veertien slaapplaatsen). Voor de allerkleinsten zijn er kinderbedjes. Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt en liggen er stapels badhanddoeken klaar. Slaap je in de bedstee, op de hoogslaper, de twijfelaar of royale tweepersoons bedsetting? De bedden zijn goed en van Friese makelij, dus slaap je gegarandeerd als een roos! Er zijn drie badkamers met toilet. Eén ervan heeft een tweepersoons hoekbad! 

Kidsproof

Prikkebosk is kidsproof. Dus de kinderen hebben ruimte om lekker te spelen, binnen en buiten. Omdat er veel ruimte is én veel speelgoed én veel spelletjes én veel boeken!

Rolstoelproof

Prikkebosk is rolstoelproof. De accommodatie is erg goed rolstoeltoegankelijk (check onze website).  De Waddenkamer met badkamer en suite is uitermate toegankelijk.  Zonodig passen we de situatie helemaal aan op jouw persoonlijke behoeften.

Boeken

Verblijf is op basis van logies inclusief alles. Dus geen verrassingen, behalve dat je meer krijgt dan verwacht :-)

Accommodatietype:
Vakantiehuis
Aantal slaapkamers:
5 slaapkamers
Groepsgrootte event:
max. 14 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Farmhouse de Prikkebosk

Dammeloane 46
9104GT Damwoude
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten