Ga naar inhoud
Favorieten 0

Feenstra Farm

Sneek

Het rustpunt bevind zich in en rondom It Plattelânswinkeltsje waar je heerlijk op het terras of aan het water  kunt genieten van het leven op en rondom het platteland. Koffie, thee of fris met iets lekkers erbij kunt u nuttigen in en rondom het rustpunt....

Het rustpunt bevind zich in en rondom It Plattelânswinkeltsje waar je heerlijk op het terras of aan het water  kunt genieten van het leven op en rondom het platteland. Koffie, thee of fris met iets lekkers erbij kunt u nuttigen in en rondom het rustpunt. Ook verkopen wij o.a. seizoensproducten, eieren, eigengemaakte jam.

We zijn druk bezig met het realiseren van een zelf pluktuin ( o.a. Gladiolen, Dalia's en zonnebloemen) Ook is in overleg een rondleiding mogelijk op onze boerderij waar we met 2  lely robots de koeien melken. Ook verkopen wij pompoenen en kalebassen die we kweken op eigen land. Ook vinden we het belangrijk om educatief bezig te zijn met zuivelproducten en het leven in de natuur ( koeien en kalfjes, bijen, insectenhotels, leven in de sloot en het maken van zuivelproducten (yoghurt,kaas en boter). Voor kinderen ook zeer geschikt om het boerenleven te beleven.

Meer informatie over rustpunten in o.a. Friesland is te vinden op www.rustpunt.nu.

Afstand tot jouw locatie:
Toan risseltaten