Ga naar inhoud
Favorieten 0

de Weefplaats

Hemrik

Textielwerkplaats en dagbesteding De Weefplaats zit in het voormalige gereformeerde kerkje tussen Hemrik en Lippenhuizen in Zuid-Oost Friesland. Fietsers en wandelaars genieten in de omgeving van bos, heide en boerenland. Grotere dorpen in de buurt...

Textielwerkplaats en dagbesteding De Weefplaats zit in het voormalige gereformeerde kerkje tussen Hemrik en Lippenhuizen in Zuid-Oost Friesland.

Fietsers en wandelaars genieten in de omgeving van bos, heide en boerenland. Grotere dorpen in de buurt zijn bijv. Beetsterzwaag, Gorredijk en Bakkeveen, ieder met eigen charme.

De Weefplaats is een kleinschalige werkplek waar wij met elkaar diverse textielambachten leren en verfijnen. Zoals weven, vilten en spinnen. We gebruiken natuurlijke materialen voor ons werk. Wol van schapen uit de buurt, linnen, katoen en zijde. Plantaardige verven en ecoprint. Duurzaamheid en hergebruik zijn belangrijk voor ons. In de winkel zijn de unieke, handgemaakte producten te koop. Wij volgen de seizoenen, waardoor kleur en sfeer in de winkel iedere keer weer anders is. Ook werken we graag met bestellingen.

Stichting Schouder aan Schouder beheert deze bijzondere dagbestedingslocatie, samen met onze medewerkers, vrijwilligers en werkleiders.

Voor meer informatie:

Facebook: Dagbesteding Atelier de Weefplaats 

Instagram: atelier_deweefplaats

Tot ziens bij de Weefplaats!

Meer informatie over rustpunten in o.a. Friesland is te vinden op www.rustpunt.nu.

Afstand tot jouw locatie:
Toan risseltaten