Ga naar inhoud
Favorieten 0

Neushoorn

Leeuwarden

Neushoorn is een magische plek in het hart van Leeuwarden. Niet alleen voor een bruisende muziek-, dans- en filmcultuur, ook voor het ontwikkelen van talent.

Neushoorn is een magische plek voor popcultuur in het hartje van Leeuwarden. Neushoorn biedt letterlijk en figuurlijk een podium voor talentontwikkeling. De deuren staan open voor makers die mooie producties willen tonen, voor artiesten die zich thuis voelen bij een zeer gevarieerd publiek maar bovenal voor iedereen die zich wil laten verrassen of gewoon een mooie avond uit wil. Met twee concertzalen, een café(zaal), oefen- en culturele productieruimtes vindt iedereen uit de regio hier zijn plek.

Grote Zaal 
Zo groot, maar toch zo knus: de Grote Zaal heeft met drie bars en een capaciteit van 700 personen de allure van een volwaardige concertzaal, maar beschikt ook over de gezelligheid van een huiskamer. Of je nu op het ruime balkon staat of vooraan bij het podium, je ervaart ieder concert alsof je bij de artiest op schoot zit. Als aan de buis gekluisterd zijn geluid en visuals een beleving op zich, want de Grote zaal is uitgerust met state-of-the-art-geluidsapparatuur en een indrukwekkende, professionele lichtshow. 

AA-Security Arena
Met deze frisse, multifunctionele zaal kan werkelijk van alles. Het podium valt overal te plaatsen, evenals het publiek. We kunnen de hele zaal gebruiken als dansvloer of juist als podium, en door het rondomlopende balkon is de arena bovendien vanuit alle hoeken en gaten te bekijken. Alle faciliteiten op het gebied van licht en geluid zijn aanwezig en afhankelijk van de opstelling heeft de arena een capaciteit van ca. 250 personen. 

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Neushoorn

Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten