Ga naar inhoud
Favorieten 0

Beach Resorts Makkum - Dijkvilla 6 personen

Makkum

Vakantievilla bovenop de dijk van het IJsselmeer

Deze prachtige Dijkvilla is een vrijstaande vakantiewoning op de dijk, aan het IJsselmeer. Vanuit de woonkamer geniet je van een prachtig uitzicht over het IJsselmeer. De woon- en eetkamer is ruim opgezet met een comfortabele zithoek mét open haard! Via de schuifpui stap je eenvoudig het ruime terras op. Een tweede terras is gesitueerd direct naast de open keuken. De keuken is voorzien van alle gemakken met onder andere een vaatwasser. De woning beschikt over drie slaapkamers, waarvan twee op de begane grond zijn gelegen en een op de eerste verdieping. De badkamer vind je op de begane grond en beschik over een douche, toilet en ligbad.

Ligging
Aan de rand van Makkum, vlakbij het brede strand, de boulevard en natuurlijk het IJsselmeer, ligt dit prachtige Beach Resorts Makkum. Het resort heeft een unieke locatie, waarbij een groot gedeelte van de vakantiewoningen direct aan het IJsselmeer ofwel middels het binnenwater verbonden zijn met het IJsselmeer. Er zijn verschillende soorten woningen, van vierpersoons appartementen tot twaalfpersoons vakantiewoningen!

Belangrijk om te weten
De vakantiewoningen zijn particulier eigendom vandaar dat de indeling en interieur niet gelijk zijn in alle verschillende accommodaties. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfort niveau is echter zoals beschreven. Mocht je specifieke informatie willen weten vragen wij je contact op te nemen.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Beach Resorts Makkum - Dijkvilla 6 personen

Langezand 2
8754 HR Makkum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten