Ga naar inhoud
Favorieten 0

Tusken de Marren - Vakantiehuis Sneekermeer 8p

Akkrum

Vrijstaande woning aan het water met een steiger

Zeer comfortabele 8 persoons vakantiewoning aan het water met drie of vier slaapkamers op de bovenverdieping.

Op de begane grond bevindt zich de hal met separaat toilet. De woonkamer bevat een zit- en eethoek met flatscreen TV. De open keuken beschikt o.a. over een vaatwasser, combi-magnetron en koffiezetapparaat. De waterzijde van de woning heeft openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. Er zijn ook 8-persoonswoningen met een slaapkamer op de begane grond met een inloop badkamer en drie slaapkamers op de verdieping en één badkamer met douche (cabine), wastafel en toilet. De bovenverdieping heeft drie c.q. vier slaapkamers (afhankelijk van het huisnummer waarvoor je kiest) en alle drie c.q. vier zijn uitgevoerd met twee één persoons boxspringbedden (1 woning beschikt over een slaapkamer met stapelbed). De bovenverdieping met vier slaapkamers bevat twee badkamers met douche (cabine), wastafel en toilet.

Alle accommodaties zijn gelegen aan het water en voorzien van een ruime eigen aanlegsteiger. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's bij de accommodatie. De inrichting/indeling van de woningen kan onderling verschillen.

Ligging
Het vakantiepark ligt in Akkrum in het hart van de Friese Meren. Het park is een paradijs voor natuur en water liefhebbers. Ontdek de vele meren in de omgeving per boot of kano en wandel door romantische steden zoals Bolsward, Sneek en Harlingen. Tijdens de zomermaanden vindt de Sneekweek plaats in Sneek, een festival vol muziek en activiteiten. In het dorpje Akkrum vind je leuke winkeltjes en gezellige terrasjes en restaurants. De omgeving van het vakantiepark is vooral ideaal voor watersporten en lange fiets- en wandeltochten. Een heerlijke plek om te vertoeven met je familie of vrienden!

Bijzonder aan deze accommodatie
Het recreatiepark beschikt over een speeltuin met o.a. een tafeltennistafel en zelfs een (air)trampoline voor de kinderen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden op het water. In het hoogseizoen biedt het park in de weekenden een animatieprogramma aan voor de kinderen.

Belangrijk om te weten
Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. Een tweede auto kan op de algemene parkeerplaats staan. De inrichting en indeling van de woning kan verschillen.

Groepsgrootte event:
max. 8 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Tusken de Marren - Vakantiehuis Sneekermeer 8p

Ljouwerterdyk 63
8491 ML Akkrum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten