Ga naar inhoud
Favorieten 0

B&B Twirrewyn

Deinum

Prachtig gelegen B&B aan open vaarwater.

B&B Twirrewyn is een nieuw gebouwd Tiny House dat van alle moderne gemakken is voorzien.

 Wanneer u uw auto op uw eigen parkeerplaats parkeert ziet u Twirrewyn al achter de fruitbomen liggen.

Via het pad in de tuin bereikt u het aan het water gelegen terras waar de openslaande deuren voor u opengaan.

Eenmaal binnen vindt u aan uw linkerhand een kleine keuken met een tweepersoons eettafel met een prachtig uitzicht op het water en de achterliggende weilanden waarin u regelmatig de echte Friese paarden ziet lopen. De enige deur in de leefruimte biedt toegang tot het sanitair. Hier vindt u een modern hangtoilet, een ruime douchegelegenheid en een wastafel. De sanitaire ruimte is voorzien van electrische afzuiging en een te openen raam waarin melkglas is geplaatst.

In ons Tiny House kunt u heerlijk ontspannen in de zithoek welke is voorzien van televisie. Vanzelfsprekend ontbreekt gratis WIFI niet. Het Tiny House is voorzien van een redelijk steile vaste trap naar boven waar u een gezellige slaapzolder vindt waar uw boxspring (2 x 1,6) op u wacht.

Het dak van de slaapzolder is voorzien van twee Velux ramen met verduisteringsgordijnen zodat u bij heldere nachten mogelijk kunt genieten van de sterrenhemel. Mocht de buitentemperatuur wat laag zijn dan laat Twirrewyn zich snel verwarmen door de stille C.V. installatie.

Bij mooi weer wordt Twirrewyn meer dan twee keer zo groot. Door de openslaande tuindeuren wordt het grote terras bij de leefruimte getrokken. Het terras grenst direct aan het water waar uw huurbootje op u ligt te wachten om de omgeving vanaf het water te verkennen.

Op mooie zomeravonden vaart u binnendoor binnen een half uurtje naar het centrum van Leeuwarden voor een heerlijk etentje.

Het terras biedt u de mogelijkheid om 's ochtends aan het water te ontbijten, 's middags heerlijk op uw ligbed in de zon te liggen en 's avonds te genieten van spectaculaire zonsondergangen. Vanzelfsprekend kunt u direct vanaf het terras een baantje trekken. En heeft u na het avondeten zin om te ontspannen, onze Jeu de Boulesbaan ligt naast ons huis.

Oant Sjen by Twirrewyn!

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo B&B Twirrewyn

B&B Twirrewyn
Ritsumasyl 13
9033 WB Deinum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten