Ga naar inhoud
Favorieten 0

Vakantiewoonboot De Waterparel

Offingawier

Unieke en comfortabele woonboot aan de rand van het Sneekermeer

Geniet van deze heerlijke, comfortabele woonboot aan het Sneekermeer! Zowel vanaf het terras als vanuit de woonkamer heb je ruim zicht over het Sneekermeer. De woonkamer is compleet met een zit- en eethoek. Door de grote raampartijen komt er veel licht binnen en geniet je optimaal van het uitzicht. De keuken is van alle gemakken voorzien met een koelkast, elektrische kookplaat en mogelijkheid tot het zetten van een kopje koffie of thee. De woonboot beschikt over twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed en ruimte om e.e.a. op te bergen. De badkamer heeft een fijne douchecabine en een wastafel, het toilet bevindt zich in een aparte ruimte. Aan de voorzijde van de woonboot is een terrasje waar je heerlijk van zonnige dagen en varende bootjes kunt genieten.

Ligging
Deze comfortabele woonboot is gelegen aan de rand van het Sneekermeer. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het water en kun je optimaal genieten van de voorbij varende bootjes. Tevens is de locatie een goede uitvalsbasis voor het ontdekken van Elfstedenstadje Sneek of het maken van fietstochten.

Bijzonder aan deze accommodatie
Deze accommodatie is uniek omdat het een drijvend luxe vakantie appartement, vakantiewoonboot op het water is, met erbij een eigen ligplaats voor bijboot , sloep of zeilboot. Gelegen direct aan het Sneekermeer, met prachtig uitzicht. Natuur, watersport, rust, allemaal aanwezig!

Belangrijk om te weten
Minimale leeftijd huurder 18 jaar. Helaas is de boot niet geschikt voor mindervalide personen. De grasweide voor de boot is niet omheind dus let op met niet zwemvaardige kinderen.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Vakantiewoonboot De Waterparel

Paviljoenwei 4
8626GD Offingawier
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten