Ga naar inhoud
Favorieten 0

Brownies&downieS Leeuwarden

Leeuwarden

Brownies&downieS staat voor puur. Puur in al haar facetten. Onze medewerkers zijn oprecht, enthousiast en puur. Maar ook de producten waarmee wij onze heerlijke lunchgerechten bereiden, beschouwen wij als puur.

Plezier, eerlijkheid en betrokkenheid, dat is Brownies&downieS Leeuwarden.

Bij Brownies&downieS Leeuwarden staat het onderlinge plezier van de medewerkers en het overdragen van dit gevoel op onze gasten voorop. Iedereen is welkom bij ons en samen streven wij er naar om u een unieke ervaring te bieden, zodat iedere gast met een glimlach zijn dag vervolgd.

Wij willen transparant zijn naar onze gasten toe. Wij waarderen de mening van gasten en kritiek, adviezen of ideeën nemen wij dan ook ten harte. Samen Brownies&downieS Leeuwarden dat is waar wij voor staan.

Wij voelen ons verantwoordelijk en betrokken bij onze medewerkers en de omgeving. Iedere dag willen wij onze kanjers de mogelijkheid bieden om zichzelf in een ongedwongen sfeer te ontwikkelen. Ieder individu kan hier zichzelf zijn. Wij denken vanuit mogelijkheden, daar waar anderen stoppen, gaan wij juist verder. Kom je het zelf eens ervaren?

Onze medewerkers ontvangen je graag voor een heerlijke brownie, lunch of diner en geniet van het mooie uitzicht over de stad!

Ook voor vergaderingen, workshops, catering of feesten kunt u bij ons terecht, hierover vind je meer op onze website of vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden! Wij heten je graag welkom bij Brownies&downieS Leeuwarden

Openingstijden:
Nu geopend
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Brownies&downieS Leeuwarden

Nieuwestad 1
8911 CG Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten