Ga naar inhoud
Favorieten 0

De Witakker - Groepsaccommodatie De Witakker

Rijs

Grote groepsaccommodatie midden in prachtig Gaasterland

Deze grote groepsaccommodatie heeft 16 slaapkamers die geschikt zijn voor 2-4 personen per kamer. In totaal kunnen er 48 personen in de groepsaccommodatie logeren. De slaapkamers zijn verdeeld over drie afzonderlijke compartimenten waardoor deze accommodatie ook zeer geschikt is voor kleinere groepen. Er wordt dan een compartiment afgesloten zodat de accommodatie iets kleiner wordt. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Daarnaast zijn er ook nog twee separate toiletten. Er zijn diverse woonruimtes die sfeervol ingericht zijn. Zo is er een ruime woonkamer met knusse zithoek en openhaard, maar er is ook een chill-game kamer met spelletjeskast en een speelkamer voor de kleinere kinderen. De grote keuken is volledig ingericht met een inventaris voor 48 personen en heeft tevens een groot elektrische kookplaat met 6 pitten, een oven, vaatwasser en ruime koelkast. Rondom de groepsaccommodatie is een ruime tuin met voetbalveld en zandbak. De tuin is helemaal omheind waardoor het voor kinderen veilig is om buiten te spelen. Daarnaast is er een grote overdekte veranda met buitenkeuken. Goed om te weten: de accommodatie is volledig aangepast voor mindervaliden. Zo is er een aangepaste badkamer met toilet, brede deuren, een lift en is de accommodatie volledig drempelloos!

Ligging
Middenin Rijs ligt deze groepsaccommodatie. Binnen een paar minuten wandel je het prachtige, eeuwenoude Rijsterbos binnen of maak je prachtige fietstochten door het glooiende Gaasterland. Het Mirnserklif, een van de drie kliffen in Nederland is ook eenvoudig te bereiken en biedt prachtige uitzichten over het IJsselmeer.

Bijzonder aan deze accommodatie
- Bij je verblijf kun je gebruik maken van de sporthal. Hier wordt €100,- per ver verblijf voor gerekend. Dit zijn de kosten voor energie, sportattributen en schoonmaak. - Hout voor de houtkachel is als startpakket (60L haardhout) met onder andere aanmaakhoutjes, aanmaakblokjes en lucifers te koop voor €30,-.

Belangrijk om te weten
- De accommodatie ligt in de bebouwde kom van Rijs en is daarom niet geschikt voor studenten- of feestgroepen. - Tussen 22.00 uur en 8.00 geldt de nachtrust periode en dient het buiten stil te zijn. - Eén huisdier is toegestaan, meerdere huisdieren is in overleg.

Groepsgrootte event:
max. 48 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo De Witakker - Groepsaccommodatie De Witakker

Marderleane 3
8572 WG Rijs
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten