Ga naar inhoud
Favorieten 0

Leeuwarder Golfclub De Groene Ster

Leeuwarden

Met je bedrijf, familie of vrienden een dag lekker weg? Golfclub De Groene Ster is een ideaal trefpunt voor o.a. clinics. De golfbaan ligt in recreatiegebied De Groene Ster, zodat het ook als uitvalsbasis kan dienen voor andere uitstapjes in de omgeving.

Met je bedrijf, familie of vrienden een dag lekker weg? Golfclub De Groene Ster is een ideaal trefpunt voor o.a. clinics.
De golfbaan ligt in recreatiegebied De Groene Ster, zodat het ook als uitvalsbasis kan dienen voor andere uitstapjes in de omgeving.

De 18-holes baan van de Leeuwarder Golfclub De Groene Ster ligt aan de oostkant van Leeuwarden in het gelijknamige recreatiegebied. Hier voel je je snel op je gemak en kun je ontspannen genieten van je golfronde want golfen doen we hier zonder poeha. De holes zijn gevarieerd aangelegd, met veel water, waardoor je tactisch moet golfen. Ook zijn er uitgebreide oefenfaciliteiten: een deels overdekte driving range, een pitching- en puttinggreen (de ballen zijn gratis!) én een mooie 5 holes par 3 baan.

Golfclinics
Een golfclinic is uitermate geschikt als personeelsuitje, voor vrienden- of familiedagen, vrijgezellenfeesten, teambuilding enz. Onder leiding van onze gekwalificeerde PGA-Holland golfprofessionals worden de basistechnieken van het golfspel doorgenomen. Er zijn diverse horeca arrangementen in combinatie met golfclinics mogelijk.
Horeca
Ook als je niet golft ben je van harte welkom. De golfclub is een heerlijke pleisterplaats voor fietsers en wandelaars. Er is een mooi terras met uitzicht op de golfbaan waar je kunt genieten van een kop koffie met gebak, maar ook voor een aangeklede (verjaardags)borrel of een uitgebreide lunch kun je hier terecht. Interesse? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee. Kijk ook op onze website voor leuke arrangementen.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Leeuwarder Golfclub De Groene Ster

Woelwijk 101
8926XD Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten