Ga naar inhoud
Favorieten 0

Waterdorp Burdaard

Burdaard

Op een schitterende locatie – direct aan het water – ligt dit spiksplinternieuwe kleinschalig Waterdorp Burdaard met 5 luxe vakantievilla´s.

De naam zegt het al: het pittoreske Friese dorp Burdaard staat onlosmakelijk verbonden met toerisme. In het voorjaar en de zomer staat het dorp in het teken van watersporten. Al de prachtige boten en schepen varend door het dorp heen zorgen voor een romantisch spektakel.

Tijdens de ijskoude winter kunt u op veel kanalen en sloten heerlijk schaatsen en met een beetje geluk kunt u ook de bekende fenomeen „de Elfstedentocht“ meemaken.

Het Friese landschap met prachtige natuur, eeuwenoude boerderijen, molens, groene weiden en fraaie dorpen en steden kunt u ontdekken op vele manieren. De hele omgeving is doorspekt met fiets-en-wandelroutes maar ook rijk aan vaarten. Het is zeker de moeite waard om een vaartocht te maken en de schoonheid vanaf het water te bewonderen. Een sloep huren kan direct in Burdaard (op basis van beschikbaarheid).

Op het park zelf zijn geen faciliteiten, vele voorzieningen zijn echter binnen handbereik. Zo is er een supermarkt (700 m), een bakkerij, een geldautomaat, café´s en restaurants en mooie terrassen waar u een heerlijk kopje koffie kunt drinken of lunchen aan de Dokkumer Ee. Ook is er een multifunctioneel centrum (500 m) met tennisbanen, fitness, zwembad, speeltuin, bioscoop en een theater. Voor cultuur, shoppen, sport en andere activiteiten kunt u terecht in Dokkum (10 km) of in Leeuwarden (20 km).

In Holwerd, op nog geen 15 km afstand, kunt u aan boord van een veerboot stappen en in klein uurtje de sfeer en cultuur ademen van de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog.

Vakantie in Waterdorp Burdaard staat garant voor een veelzijdige vakantie het hele jaar door!

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Waterdorp Burdaard

Burdaard
Ruurd Wiersmapaad -
9111 JA Burdaard
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten