Ga naar inhoud
Favorieten 0

Snoozz Hotels - Torenkamer met pantry

Bolsward

Luxe grote torenkamer met pantry (longstay) met fantastisch uitzicht over de historische binnenstad

Ruime moderne kamer, gelegen in een monumentaal pand met uitzicht op het historische stadscentrum van Elfstedenstad Bolsward. De kamer ligt aan de voorkant van dit kleinschalige hotel. Het beschikt over een luxe tweepersoons boxspringbed (AVEK), een separate douche met heerlijke regendouche en mini Rituals, apart toilet en een pantry. De pantry heeft een koelkast, spoelbak, waterkoker, Nespresso apparaat en magnetron. Dit maakt deze kamer zeer geschikt voor een langer verblijf. Verder beschikt de kamer over airconditioning, een flatscreen, gratis wifi en een kluisje. Er is een luxe fauteuil om te ontspannen en een ruim bureau om te werken. In het torentje staat een hoekbank met kussens waar je heerlijk kunt genieten van een luxe ontbijt en of kunt genieten van het uitzicht over de binnenstad.

Ligging
Dit eigentijdse hotel is gesitueerd in een monumentaal pand, midden in het hart van de Friese Hanze Elfstedenstad Bolsward. Het staat aan de gracht, in het centrum en ligt ook direct aan de Elfstedenroute. Vanuit het hotel loop je gemakkelijk naar de warme bakker, supermarkt, gezellige terrasjes en winkeltjes. Bolsward heeft een rijke historie en een pittoresk centrum. Het ligt tevens centraal in de provincie Friesland en is dé perfecte uitvalsbasis voor een paar dagen weg of een stedentrip in de provincie.

Bijzonder aan deze accommodatie
It giet oan, jouw Friese avontuur in Bolsward! Overnacht op een half uurtje rijden van de plek waar ‘’De Tocht der Tochten" start en maak van je musicaluitje een echte Friese totaalbeleving. Het smart Snoozz Hotel in Bolsward heeft een speciaal Musical arrangement samengesteld. Onder het genot van een wijntje, en wat lekkers, kunt u genieten van het prachtige, historische centrum van Bolsward.

Beleef Musical de Tocht in het Friso Theater en kom daarna helemaal tot rust in één van onze luxe hotelkamers voorzien van alle gemakken.

Het arrangement is voor 1 nacht te boeken en alleen te reserveren als je reeds in het bezit bent van een ticket voor Musical De Tocht. Mocht je 2 nachten of meer willen boeken, dan verzoeken we je contact op te nemen met het hotel.

Belangrijk om te weten
De kamers liggen op de 1e en 2e verdieping, er is een lift aanwezig. Er is geen receptie en roomservice, maar er kan wel veel voor je geregeld worden. Denk aan een minibar pakket, een borrelplank, ontbijtservice, krant, fietsverhuur en dergelijke. Je hebt geen gedoe met sleutels of pasjes, je telefoon is je sleutel. Je ontvangt een code en kunt hiermee de deuren open swipen op je telefoon. Vind je het lastig om dit digitaal te regelen? Stuur een mail en dan wordt dit op een andere wijze geregeld.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Snoozz Hotels - Torenkamer met pantry

Appelmarkt 10 a
8701 KH Bolsward
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten