Ga naar inhoud
Favorieten 0

Camping Oan e Poel - Knusse stacaravan Willerby

Heeg

Stacaravan op een unieke plek aan het water op een camping

Comfortabele stacaravan gelegen aan het vis- en vaarwater op een gezellige camping. De woonkamer is ruim opgezet en er komt veel licht naar binnen. Daarnaast heeft de woonkamer een open keuken met uitzicht over het water. De keuken beschikt over onder andere een koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en vriezer. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 kamer met een tweepersoonsbed en 1 kamer met twee eenpersoonsbedden. Er bevindt zich een badkamer met wastafel, douche en toilet. De stacaravan is voorzien van koud en warm stromend water. Buiten kun je heerlijk genieten op het eigen terras aan het water.

Ligging
De camping is gesitueerd aan de rand van het watersport dorpje Heeg op een eiland. Via de brug en eigen weg kom je op de grote parkeerplaats bij de boerderij waarin zich de receptie bevind. Het is een gezellige kleinschalige familiecamping aan het water met in de boerderij een groepsaccommodatie en een aantal ligplaatsen voor de gasten. Heeg is een charmant dorpje waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt; supermarkt, centrum met restaurants en knusse winkeltjes. Heeg ligt ten zuidwesten van Sneek en IJlst en vlakbij Gaastmeer en Oudega. De perfecte locatie om te watersporten, maar ook voor een wandeling of fietstocht. In Heeg vind je terrasjes aan het water en een knus centrum.

Bijzonder aan deze accommodatie
De camping beschikt over een eigen haven met ligplaatsen voor de gasten. Breng je (gehuurde) boot mee, dan kun je gebruik maken van de ligplaats voor je vakantiehuis. Daarnaast kun je ook een toer- en of visboot huren om heerlijk te gaan vissen of te varen op de Friese meren. Voor de kinderen is er een speeltuin waarin verscheidene speeltoestellen staan. Ook zijn er skelters aanwezig. Gedurende het hoogseizoen wordt er geprobeerd om elke vrijdagavond een activiteit op de camping te organiseren. Tevens komt 'de broodbus' van de warme bakker Ypma elke dag in het hoogseizoen op de camping, met uitzondering van zon- en feestdagen.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Camping Oan e Poel - Knusse stacaravan Willerby

Weisleatstrjitte 7
8621 BA Heeg
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten