Ga naar inhoud
Favorieten 0

Under de Wol - Boerderij appartement Fjouwer

Oudega

Lichte en ruime zolderkamer, op de voormalige hooizolder van de boerderij

Lichte zolderkamer op de voormalige hooizolder van de boerderij. Door het tunnelraam kijk je uit over de weilanden. Je hebt de beschikking over een ruime kamer met tweepersoonsbed en aparte bedstee voor een evt. derde gast. Ook is er een privé badkamer met toilet, douche en wastafel aanwezig. Je kunt gebruikmaken van de open keuken in de hal op de begane grond (met vaatwasser, koelkast, kookplaat, oven, koffiemachine en waterkoker). Achter de boerderij kun je buiten op het terras zitten. Vanwege de ligging op de eerste etage is deze kamer niet geschikt voor kleine kinderen, huisdieren en mindervaliden.

Ligging
De eeuwenoude stelpboerderij is gesitueerd tussen het pittoreske Sandfirden en watersportdorp Oudega SWF waar restaurants, een winkel, strandjes, bootverhuur en fietsverhuur te vinden zijn. Een ideale locatie voor fietsen, varen en wandelen. De boerderij is gelegen op een rustige plek tussen de Friese meren en weilanden. De IJsselmeerkust en idyllische stadjes als IJlst, Workum en Hindeloopen liggen op fietsafstand.

Bijzonder aan deze accommodatie
- De boerderij beschikt over een privé wellness ruimte met Finse sauna waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. - In het voorjaar zijn er lammetjes, je kunt een kijkje in de schuur nemen! - Bij aankomst kan je vakantie meteen beginnen! Het bed wordt voor je opgemaakt, zachte badhanddoeken liggen klaar, in de keuken zijn koffiebonen, thee, vaatwastabletten, doekjes en schoonmaakmiddelen aanwezig. - Op 1 km wandelen ligt het dorpje Oudega SWF, bij de Doarpswinkel kun je iedere dag o.a. verse broodjes, suikerbrood, Fryske kaas en heerlijk fruit halen. Bij onze buren op de boerderij kun je verse eieren en melk halen.

Belangrijk om te weten
Dit appartement is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of gasten met kleine kinderen; het is op de eerste etage en er zijn geen traphekjes aanwezig. Er zijn geen huisdieren toegestaan in dit appartement vanwege het tapijt op de vloer. Deze boerderij is geen ideale locatie voor gezinnen: er is geen speelplaats aanwezig want het is juist een plek voor rustzoekers!

Groepsgrootte event:
max. 3 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Under de Wol - Boerderij appartement Fjouwer

De Band 12 A
8614 JE Oudega
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten