Ga naar inhoud
Favorieten 0

Sharksups

Sneek

Het leuke aan suppen is dat je zelf in kunt vullen hoe je het wilt gaan doen, wil je een ontspannen rondje door de grachten van Sneek varen of ga je een actieve tour suppen door het prachtige Friesland.

Suppen is een van de meest populaire board sporten aan het worden, en dat is ook niet gek! Het leuke aan suppen is dat je zelf in kunt vullen hoe je het wilt gaan doen, wil je een ontspannen rondje door de grachten van Sneek varen of ga je een actieve tour suppen door het prachtige Friesland.

Je kunt bij ons op 2 locaties SUP’s huren, in Sneek op ’t ges vanwaar je makkelijk naar Sneek of door Oppenhuizen vaart. Ook hebben we een verhuur locatie bij het paviljoen aan het Sneekermeer, vanaf daar haal je makkelijk je SUP op voor bijvoorbeeld je vakantiehuisje bij de potten.

Naast de keuze uit 2 locaties hebben we ook verschillende soorten SUP’s, we hebben SUP’s die super stabiel zijn voor beginners. Ook hebben we SUP’s  waar je een lekkere tour mee kunt suppen. Wil je net even wat anders? Huur dan de MEGA SUP, hiermee kun je met 8 volwassenen op suppen!

SHARK SUPs Nederland is onderdeel van Sail-a-Way Sneekermeer. 

Afstand tot jouw locatie:
Toan risseltaten