Ga naar inhoud
Favorieten 0

Kampeerboerderij en Camping Ykema

Sandfirden

Camping Ykema ligt aan de Vlakke Brekken, in open verbinding met het Heegermeer en De Fluessen. Er staat een luxe glamping tent met uitzicht op het water.

Kampeerboerderij en Camping Ykema ligt aan de Vlakke Brekken, in open verbinding met het Heegermeer en De Fluessen. Ideaal voor zeilers en surfers. We hebben een camping, een groepsaccommodatie voor max. 40 personen, bootverhuur, twee luxe 5- persoons blokhutten, een glampingtent en praamzeilen. Op de boerderij wordt verder niet meer gemolken, maar we hebben nog wel jong vee zoals kalfjes, een paard en geiten die mogen worden gevoerd door de jongste camping bezoekers. Onze camping is geopend van 1 april tot 31 oktober.

Camping Ykema beschikt over een mooie praam. Deze is geschikt voor groepen van maximaal twaalf personen. Wil je met meer dan 12 personen praamzeilen? Dan is er altijd de mogelijkheid om één of meerdere extra pramen te regelen. Ben je op zoek naar een uitje in de natuur voor twaalf of meer personen? Dan is praamzeilen een perfecte activiteit! Wij zorgen voor een doorgewinterde schipper, u zorgt met uw gezelschap voor de bemanning. 

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Kampeerboerderij en Camping Ykema

Nummer 11
8613 JH Sandfirden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten