Ga naar inhoud
Favorieten 0

Beach Resorts Makkum - Dijkvilla+ 6 persoons

Makkum

Zespersoons vakantiehuis op IJsselmeerdijk

De 6p. Dijkvilla+ is een luxe sfeervolle vrijstaande villa die geschikt is voor 6 personen. Vanuit de moderne ingerichte woonkamer die gelegen is op de eerste verdieping heb je een adembenemend uitzicht over het IJsselmeer. De ruime woonkamer heeft een fijne zithoek met openhaard. Vanuit de woonkamer heb je directe toegang tot het buitenterras via een grote glazen gevel met twee schuifdeuren. Tevens beschikt deze Dijkvilla over een tweede terras aangrenzend aan de open keuken. De keuken is voorzien met moderne keukenapparatuur. Twee van de drie slaapkamers zijn gelegen op de begane grond en de derde slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Alle slaapkamers zijn uitgerust met comfortabele bedden. In de badkamer op de begane grond is een douche en ligbad gevestigd.

Ligging
Aan de rand van Makkum, vlakbij het brede strand, de boulevard en natuurlijk het IJsselmeer, ligt dit prachtige Beach Resorts Makkum. Het resort heeft een unieke locatie, waarbij een groot gedeelte van de vakantiewoningen direct aan het IJsselmeer ofwel middels het binnenwater verbonden zijn met het IJsselmeer. Er zijn verschillende soorten woningen, van vierpersoons appartementen tot twaalfpersoons vakantiewoningen!

Belangrijk om te weten
De vakantiewoningen zijn particulier eigendom vandaar dat de indeling en interieur niet gelijk zijn in alle verschillende accommodaties. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfort niveau is echter zoals beschreven. Mocht je specifieke informatie willen weten vragen wij je contact op te nemen.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Beach Resorts Makkum - Dijkvilla+ 6 persoons

Langezand 2
8754 HR Makkum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten