Ga naar inhoud
Favorieten 0

Sherlock Tour Detective Game

Leeuwarden

Sherlock is een interactieve tour en spannende game ineen, dwars door hartje Leeuwarden.

Sherlock Tour Detective Game

Sherlock is een interactieve tour en spannende game ineen, dwars door hartje Leeuwarden. Jullie komen langs de leukste plekjes terwijl jullie een mysterie oplossen... Is jullie detectiveteam met een onberispelijke reputatie er klaar voor?!

Als een ware Sherlock Holmes combineer je logica en inlevingsvermogen met veldwerk om de voorafgaande gebeurtenissen te reconstrueren en zo het moordmysterie op te lossen. Speur door het oude centrum van de stad naar aanwijzingen over het moordwapen. Win het vertrouwen van virtuele getuigen, want die hebben vaak waardevolle informatie over het uiterlijk van de dader. En, last but not least, leg je al je ingevingen direct vast op de gevoelige plaat.

Hoe het werkt

Deze interactieve tour en spannende game speel je op je eigen toestel en je kan helemaal zelf bepalen wanneer je deze tour gaat doen. Dus zijn de weersvoorspellingen 's ochtends niet ideaal? Dan spelen jullie toch gewoon 's middags of de volgende dag?! Je kan met je gezelschap in één team spelen, maar teams tegen elkaar kan ook. Vergeet misdaadromans, CSI en Cluedo. Tijdens deze meeslepende en interactieve tour steek je de handen uit de mouwen. Een eersteklas breinbreker die van elk uitje een avontuur maakt!

Wanneer:
t/m 21 maart 2025
Prijsinformatie:
Vanaf € 45,-
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Sherlock Tour Detective Game

Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten