Ga naar inhoud
Favorieten 0

Dorpentocht - rondvaart vanuit Lemmer

Regio Sloten / Gaasterland / Lemmer

Zuidwest Friesland op z’n best ervaar je vanaf het water. Deze dorpentocht is een vier uur durende rondvaart vanuit Lemmer over de Friese meren. De rondvaartboot Toerist VI van rondvaartbedrijf Van der Werf is hiervoor ideaal. Je stapt in hartje Lemmer...

Zuidwest Friesland op z’n best ervaar je vanaf het water. Deze dorpentocht is een vier uur durende rondvaart vanuit Lemmer over de Friese meren. De rondvaartboot Toerist VI van rondvaartbedrijf Van der Werf is hiervoor ideaal. Je stapt in hartje Lemmer op en hebt gedurende de hele tocht rondom zicht op het snel wisselender landschap. Daarbij heb je de keuze uit drie ruime salons. Is het zonnig weer wordt er gevaren met het geopende dak. De rondvaartboot is aangepast voor rolstoelgebruik. Om 15:00 is de boot terug in Lemmer en heb je nog volop tijd om te genieten op het terras, in een restaurant of van een mooie wandeling door Lemmer.

Boek hier je tickets: https://zoekenboek.waterlandvanfriesland.nl/nl/activiteit/dorpentochtlemmer

Ligging
De boot ligt aan de kade ter hoogte van de Kortestreek 14, 8531 JG Lemmer

Belangrijk om te weten
Parkeren kan op het parkeerterrein op de hoek van Lijnbaan en Bantegastraat in Lemmer. Dit is 300 meter van de opstap-locatie vandaan. Het schip is 1 uur voor vertrek geopend.

Wanneer:
10 juli t/m 20 augustus
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Dorpentocht - rondvaart vanuit Lemmer

Regio Sloten / Gaasterland / Lemmer
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten