Ga naar inhoud
Favorieten 0

Boerenmarkt Woudsend

Woudsend

Markt in het centrum van Woudsend met een gevarieerd aanbod verse streekproducten en andere verrassende artikelen. Ruim 35 standhouders.

Markt in het centrum van Woudsend met een gevarieerd aanbod verse streekproducten en andere verrassende artikelen

Verse streekproducten
Kom naar de Boerenmarkt in Woudsend voor o.a. groente, fruit, jam, honing, boerenkaas, schapenkaas, geitenkaas, boerenijs, speciale broden, taart, diverse soorten vlees, gerookte zalm en paling, thee, koffie, wijn, bio sappen, biologische graanproducten, olijfolie, tapenades, etc. 

Verrassend assortiment non-food
Naast verse streekproducten kunt u op de markt ook terecht voor andere verrassende artikelen, zoals houten serveerplanken, natuurgeuren, verzorgingsproducten, huishoudtextiel, servies, vachten, kussens, schoonmaakproducten en cadeau-artikelen. Het aanbod kan verschillen.

Locatie
De markt vindt plaats op de Waechswâl in het centrum van het dorp, van 10.30 tot 17.00 uur.

Ontdek het historisch centrum van Woudsend met de 11 Stegentocht
Combineer een bezoek aan de Boerenmarkt met een korte wandeling door het watersportdorp en ontdek de smalle straatjes, de vele eetgelegenheden, leuke winkeltjes, de molens en de kerken. Een aanrader is de 11 Stegentocht, een wandeltocht door de smalste steegjes. Een folder is op de markt en in het dorp verkrijgbaar. Deze nieuwe 11 Stegentocht is een leuke activiteit voor alle leeftijden. Naast de uitgebreide folder kunt u tijdens de tocht informatie en filmpjes bekijken op uw mobiele telefoon door middel van QR codes.

Gratis aanleggen
Overdag kan er gratis worden aangelegd in de nieuwe passantenhaven; de Boerenmarkt en het centrum zijn hierdoor voor watersporters op loopafstand zeer goed te bereiken.

De heerlijkste en leukste streekproducten koopt u op de Boerenmarkt in Woudsend

Wanneer:
4 mei t/m 29 augustus
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Boerenmarkt Woudsend

Boerenmarkt Woudsend
Waechswâl 2
8551 NX Woudsend
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten