Ga naar inhoud
Favorieten 0

Elfsteden fiets- / vaarvakantie

Geniet overdag van het platteland met de fiets of de boot en breng de avonden door in de traditionele scheepssalon. Bespreek de afgelopen dag met een glas wijn of bier en maak plannen voor de volgende dag. Het voordeel: het schip brengt het landschap tot leven, uw bed reist mee, u hoeft alleen maar te genieten ...

Overnachtingslocaties
De overnachtingsplekken op de ca. 260 km lange fiets- en vaarroute zijn 1. Sloten, het kleinste stadje ter wereld; 2. Workum, kunst- en cultuurstad aan het IJsselmeer met veel monumenten; 3. Sneek, de water- en winkelstad van Friesland; 4. Franeker, de oude universiteitsstad met planetarium; 5. Dokkum, de meest noordelijke en zeer sfeervolle Elfstedenstad; 6. Leeuwarden, de tientallen bezienswaardigheden tellende hoofdstad van Friesland, in 2018 de culturele hoofdstad van Europa.

Kosten
€745,- per persoon op basis van twee personen in een tweepersoonshut. Bij boeking van één persoon geldt eenpersoonstoeslag van 30% bij verblijf in een tweepersoonshut. Korting voor de derde en vierde persoon in een drie- of vierpersoonshut: 30%.

Fietsen en varen langs de Friese Elfsteden met een prachtige klipper als hotel

€ 745.00

Toan risseltaten