Ga naar inhoud
Favorieten 0

B&B Het Gele Huis

Leeuwarden

De B&B ligt in de rustige en karakteristieke Oranjewijk ten zuidoosten van het mooie centrum en historische binnenstad van Leeuwarden met zijn vele musea, leuke winkeltjes, cafés, restaurantjes en markante stadsgezichten.

Sjoch alfêst efkes

mediablock.showall

De B&B ligt in de rustige en karakteristieke Oranjewijk ten zuidoosten van het mooie centrum en historische binnenstad van Leeuwarden met zijn vele musea, galeries, leuke winkeltjes, eetgelegenheden en markante stadsgezichten.

U heeft de beschikking over een tweepersoonskamer met 2 eenpersoons box springbedden, eigen badkamer met douche en ligbad en apart toilet. Er is beveiligd draadloos internet en kabeltelevisie aanwezig. Op de kamer kunt u zelf gratis koffie en thee zetten. Ter ontspanning liggen er diverse tijdschriften en boeken als ook enkele gezelschapsspellen.Tevens kunt u gebruik maken van het terras in de achtertuin.

Het Friese ontbijt wordt 's morgens bij u op de kamer geserveerd. 

De kosten voor een verblijf in Het Gele Huis zijn per nacht voor 2 personen € 85,00 inclusief ontbijt en gebruik van twee fietsen en voor 1 persoon € 52,50 inclusief ontbijt en gebruik fiets. Ik ben daarnaast verplicht om toeristenbelasting in rekening te brengen, € 1,65 per persoon/per nacht. Deze kosten dient u bij aankomst uitsluitend contant te voldoen.

U kunt inchecken tussen 17.00-20.00 uur of op afspraak. Uitchecken tot 10.00 uur. Contante betaling bij aankomst en bij langer verblijf gedeeltelijke vooruitbetaling. Er mag in de B&B niet gerookt worden maar wel op het terras achter het huis. 

Huisdieren zijn niet toegestaan. Hier in Het Gele Huis hebben we 2 katten, Diesel en Dolly.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen

Hjir fine jo B&B Het Gele Huis

Adres:
Gysbert Japicxstraat 25
8933AZ Leeuwarden
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten