Ga naar inhoud
Favorieten 0

B&B Rijsterbosch

Rijs

Deze B&B is prachtig gelegen aan de rand van het statige Rijsterbos. Het monumentale landhuis is al ruim 100 jaar een vaste verblijfplaats voor bezoekers aan Gaasterland. Ben je op zoek naar rust en ontspanning, dan ben je hier aan het juiste adres....

Deze B&B is prachtig gelegen aan de rand van het statige Rijsterbos. Het monumentale landhuis is al ruim 100 jaar een vaste verblijfplaats voor bezoekers aan Gaasterland. Ben je op zoek naar rust en ontspanning, dan ben je hier aan het juiste adres. De B&B bestaat uit drie ruime kamers die elk de naam van een boomsoort hebben gekregen.

Ligging
Deze bed & breakfast is prachtig gelegen tegen het Rijsterbos aan. Trek je wandelschoenen aan, stap de deur uit en je staat al in het bos! In het Rijsterbos kun je prachtige wandelingen maken. Het dorpje Rijs is klein maar gemoedelijk, er zijn onder andere een aantal restaurants. Voor boodschappen rijd je eenvoudig naar Bakhuizen of Oudemirdum. Ook per fiets is Gaasterland een prachtige omgeving om te ontdekken, fiets bijvoorbeeld naar een van Nederlands drie enige kliffen!

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo B&B Rijsterbosch

Marderleane 2
8572WG Rijs
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten