Ga naar inhoud
Favorieten 0

Friese Hoeve Sneek

Sneek

Vieren, ontmoeten, slapen en meer. Een evenementenlocatie in een unieke omgeving met de mogelijkheid om te overnachten in onze ruimtelijke en sfeervolle boerderij.

Welkom bij de Friese Hoeve Sneek. Vieren, ontmoeten, slapen en meer. Dit familiebedrijf in het meest waterrijke deel van Friesland biedt tal van mogelijkheden waarbij onze gasten centraal staan. De Friese Hoeve Sneek is een oude boerderij uit het jaar 1699. Waar vroeger de koeien nog rondliepen bevindt zich nu een unieke evenementenlocatie mét de mogelijkheid om te blijven slapen. Het jij iets te vieren, heb jij een inspirerende (zakelijke) ruimte nodig of ben jij nieuwsgierig naar wat er nog meer allemaal mogelijk is op de Friese Hoeve Sneek, neem dan hier een kijkje. 

Onze boerderij is voorzien van meerdere sfeervolle B&B kamers met allen een eigen badkamer. Kom heerlijk tot rust op de Friese Hoeve Sneek met om de boerderij tal van plekken om lekker buiten te zitten. In de ochtend serveren wij een lekker ontbijt voor u in onze zaal mét uitzicht. Wij zullen onze B&B kamers nooit aan een derde partij verhuren als de evenementen zaal verhuurd is. Op deze manier garanderen wij u een rustig verblijf op de Friese Hoeve Sneek.

Afstand tot jouw locatie:
Toan risseltaten