Ga naar inhoud
Favorieten 0

Wellekom Watersport

Woudsend

Gelegen aan de Wellesloot te Woudsend, centraal in het Friese Meren gebied, een gloed nieuwe haven annex verhuurbedrijf.

Gelegen aan de Wellesloot te Woudsend, centraal in het Friese Meren gebied, een gloed nieuwe haven annex verhuurbedrijf voor platbodems, sloepen, motorjachten, valken en kajuitzeiljachten.

Het bootverhuurbedrijf kent een 6-tal scheepstypen. Wellekom Watersport verhuurt de Kuperus sloepen. Als "open" boot beschikt Wellekom Watersport over Geuzen valken. De Magnum 23 wordt verhuurd als kajuitzeilboot. Daarnaast beschikt Wellekom Watersport over diverse platbodems in verschillende afmetingen in zowel kajuit- als in vissermanuitvoeringen, Grundel, zeeschouwen, schokkers en lemsteraken.

Wellekom biedt tevens diverse vaararrangementen, een uitstekend alternatief als gezinsuitje in de serie pretparken, attractieparken, zwembaden e.d. Ook zonder vaarervaring zijn er mogelijkheden. Voor iedereen bestaat dus de mogelijkheid Friesland - of zoals het werkelijk heet: Fryslân - te ontdekken.

Het zeilen met platbodems willen wij graag voor iedereen toegankelijk maken. Het lijkt een hele stap vanuit een polyesther schip of zelfs valk, maar de mogelijkheid ligt dichterbij dan u wellicht denkt. De cursussen die wij u bieden zijn zowel voor ervaren (kieljacht)schippers als voor beginners en kan in april/mei gevolgd worden of voorafgaand aan uw vakantie (per uur, dagdeel, dag).Naast de verhuurvloot biedt de jachthaven circa 50 vaste ligplaatsen waarbij u een keuze heeft uit diverse boxafmetingen. De ligging in Woudsend van onze jachthaven is in veel opzichten de juiste plek waar u graag zult komen en waar met uw eigen schip uw vaarvakantie direct start.

Afstand tot jouw locatie:
Toan risseltaten