Ga naar inhoud
Favorieten 0

Pean - de Berch

Nes-Akkrum

Ruime groepsaccommodatie gelegen aan het water

Deze accommodatie heet de Berch, en is genoemd omdat deze staat op de plek van de voormalige hooiberg. Op de begane grond van de groepsaccommodatie vind je een ruime, open keuken waar je genoeg voorzieningen hebt om voor 50 personen te koken. Daarnaast is er een grote, gezellige woonkamer, sanitair en drie slaapkamers op de begane grond. Op de eerste verdieping vind je de overige 8 slaapkamers en een toilet, evenals sanitair met douches. Elke slaapkamer heeft een eigen wastafel, alle bedden zijn eenpersoonsbedden.

Ligging
De groepsaccommodaties van Pean zijn prachtig gelegen tussen Akkrum en Grou, aan het meertje de Wide Ie. De locatie is geschikt voor watersporters, door de ligging aan het water kun je al varend Friesland ontdekken, maar ook op de fiets kun je diverse kanten op.

Bijzonder aan deze accommodatie
Deze groepsaccommodatie ligt direct aan het meertje de 'Peanster Ee'. bij de accommodatie hoort een grasveld tot aan het water, met diverse terrassen en een vuurstookplaats.

Belangrijk om te weten
Op alle bedden ligt een kussen met ondersloop. Je kunt een onderhoeslaken en kussensloop huren en zelf een slaapzak meenemen. Alternatief is een compleet lakenpakket inclusief dekbed met overtrek huren. Keukenlinnen en schoonmaakmiddelen zijn standaard aanwezig.

Groepsgrootte event:
max. 40 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toan risseltaten