Ga naar inhoud
Favorieten 0

Beach Resorts Makkum - Appartement Residence Sudersee 4 personen

Makkum

Luxe appartement op de begane grond aan het IJsselmeer

Dit ruime, luxe, appartement is gelegen het IJsselmeer. Vanaf je balkon heb je een schitterend uitzicht! De woonruimte heeft een gezellige zit- en eethoek. Tevens is er een open keuken met onder andere een oven en vaatwasser. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er nog een tweede toilet. Het appartement is eveneens voorzien van een wasmachine, droger en strijkplank met strijkijzer.

Ligging
Aan de rand van Makkum, vlakbij het brede strand, de boulevard en natuurlijk het IJsselmeer, ligt dit prachtige Beach Resorts Makkum. Het resort heeft een unieke locatie, waarbij een groot gedeelte van de vakantiewoningen direct aan het IJsselmeer ofwel middels het binnenwater verbonden zijn met het IJsselmeer. Er zijn verschillende soorten woningen, van vierpersoons appartementen tot twaalfpersoons vakantiewoningen!

Belangrijk om te weten
De vakantiewoningen zijn particulier eigendom vandaar dat de indeling en interieur niet gelijk zijn in alle verschillende accommodaties. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfort niveau is echter zoals beschreven. Mocht je specifieke informatie willen weten vragen wij je contact op te nemen.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Beach Resorts Makkum - Appartement Residence Sudersee 4 personen

Langezand 2
8754 HR Makkum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten