Ga naar inhoud
Favorieten 0

Hotel Café Restaurant Oostergoo

Grou

Hotel Cafe Restaurant Oostergoo is een echt familiehotel. Gelegen aan het water en is direct vanaf het Pikmeer toegankelijk. In het hart van Friesland ligt het pittoreske watersport dorp Grou, gelegen in een waterrijk gebied met veel natuurschoon en ...

Hotel Cafe Restaurant Oostergoo is een echt familiehotel. Gelegen aan het water en is direct vanaf het Pikmeer toegankelijk.
In het hart van Friesland ligt het pittoreske watersport dorp Grou, gelegen in een waterrijk gebied met veel natuurschoon en goede verbindingswegen naar plaatsen zoals Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Drachten. Dichtbij het dorpsplein in Grou, staat met fraai uitzicht over het water Hotel Café Restaurant Oostergoo. Het hotel heeft 18 comfortabele kamers voorzien van moderne faciliteiten. Je kunt vergaderen of van je receptie genieten met fenomenaal uitzicht over het Pikmeer. Je kunt culinair genieten in het restaurant of buiten op het prachtige terras aan het water. En je bent welkom om een borrel te drinken in ons sfeervolle uit 1782 daterende café d'Oude Oost. Met andere woorden hotel Oostergoo biedt een totaal beleving voor iedere gelegenheid.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Hotel Café Restaurant Oostergoo

Nieuwe Kade 1
9001AE Grou
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten