Ga naar inhoud
Favorieten 0

Lutz Watervilla's - Wettervilla Fiif

Balk

Heerlijke watervilla met grote tuin rondom

Deze villa is alles wat je zoekt wanneer je met de familie of gezin je vakantie in het Friese merengebied wilt doorbrengen. De villa is gelegen aan open vaarwater, en binnen no time vaar je het Slotermeer op! Op de begane grond van deze villa is een ruime woonkamer en fijne keuken. Tevens vind je op deze verdieping een slaapkamer met eigen badkamer. De inrichting van het huis is industrieel maar wel gezellig. Vanuit de woonkamer stap je zo het terras aan het water op, waar je ook de boot kunt aanmeren. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. Er is een kinderslaapkamer met een stapelbed en twee slaapkamers met boxspringbedden. Er zijn twee badkamers op de eerste verdieping, evenals een apart toilet.

Ligging
Aan de rand van Balk, direct tegen het Slotermeer aan, ligt Lutz Watervillapark! Op dit vakantiepark zijn 20 duurzame, luxueuze watervilla's gesitueerd. Alle villa's liggen aan het water, vanwaar je prachtige vaartochten door Gaasterland of over de Friese Meren kunt maken. In Balk is alles wat je nodig hebt; supermarkten, gezellige winkels en fijne restaurants. Daarnaast is het kleinste elfsteden-stadje Sloten vlakbij!

Bijzonder aan deze accommodatie
Arrangement 'de Tocht'

It giet oan! Beleef de Tocht der Tochten in het Friso Theater in Leeuwarden en kom daarna helemaal tot rust in 1 van onze luxe watervilla's! Wij hebben een speciaal arrangement samengesteld voor deze prachtige musical. Je ontvangt bij aankomst in je watervilla een heerlijk uitgebreid Frysk Bakkerspakket met diverse Friese producten bestaande uit o.a. Sûkerbôle en Fryske Dúmkes.

Kom bij Lutz Watervilla genieten en ontspannen van de musical en de prachtige omgeving!

Het arrangement: - Verblijf in de periode november t/m januari - Minimaal 3 overnachtingen - 1x Frysk Bakkerspakket

*Je beschikt zelf over een toegangsticket voor musical 'de Tocht' en dient deze bij aankomst aan de receptie te kunnen tonen. Als je gebruik wilt maken van het arrangement, dan voeg je dit in het boekingsproces als extra toe.

Belangrijk om te weten
Heb je kaartjes voor Musical De Tocht en wil je gebruik maken van ons speciale De Tocht overnachtingsarrangement? Voeg dit arrangement dan tijdens het boekingsproces toe.

Je ontvangt bij aankomst in je watervilla een heerlijk uitgebreid Frysk Bakkerspakket met diverse Friese producten bestaande uit o.a. Sûkerbôle en Fryske Dúmkes.

Het arrangement: - Verblijf in de periode november t/m januari 2024 - Minimaal 3 overnachtingen - 1x Frysk Bakkerspakket

*Je beschikt zelf over een toegangsticket voor musical 'De Tocht' en dient deze bij aankomst aan de receptie te kunnen tonen. Kaartjes voor de musical zijn niet bij de prijs inbegrepen. Als je gebruik wilt maken van dit arrangement, dan voeg je dit arrangement als extra toe, tijdens het boekingsproces.

Groepsgrootte event:
max. 8 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Lutz Watervilla's - Wettervilla Fiif

Sleatemar 94
8561 BG Balk
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten