Ga naar inhoud
Favorieten 0

Iselmar Sporthotel

Lemmer

Een verblijf in dit hotel betekend een aangenaam verblijf, zo kun je genieten in een van de comfortabele kamers maar je kunt ook gebruik maken van een van de vele faciliteiten! Zo is er een bowlingbaan, zwembad én kun je fietsen huren om de omgeving te...

Een verblijf in dit hotel betekend een aangenaam verblijf, zo kun je genieten in een van de comfortabele kamers maar je kunt ook gebruik maken van een van de vele faciliteiten! Zo is er een bowlingbaan, zwembad én kun je fietsen huren om de omgeving te verkennen. Mocht je Friesland liever vanaf het water verkennen, dan kun je een van de sloepen huren. In het restaurant kun je naast een uitgebreid ontbijt, ook je lunch en/of diner nuttigen.

Ligging
Iselmar Sporthotel is gelegen in lemmer. De omgeving en de jachthaven leent zich uitstekend voor (water)sport liefhebber. De accommodatie biedt comfortabele kamers aan, waarvan sommige met uitzicht op onze jachthaven. De kamers hebben een ideale ligging voor de actieve watersporter, fietser, visser en wandelaar. Iselmar Sporthotel is op 1 km afstand van het strand van Lemmer, waar een prachtige beachclub is te vinden. Hier kun je heerlijk genieten van een hapje en drankje. In het centrum van Lemmer vind je verschillende terrasjes, winkels of kun je het uitgaansleven van lemmer ontdekken.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Iselmar Sporthotel

Plattedijk 16
8531 PC Lemmer
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten