Ga naar inhoud
Favorieten 0

Roast Leeuwarden

Leeuwarden

ROAST is dé voorloper op het gebied van eten & drinken in de juiste ambiance waarbij kwaliteit, gastvrijheid en originaliteit voorop staat.

De club van smaak en smaakbeleving. Join the club!

Houd jij van lekker eten en gezelligheid? Van verrassende smaakcombinaties met de perfecte drankjes erbij? Van net even anders? Welkom! Dan ben je automatisch lid van RoastClub Culinair. De plek waar jij je thuis voelt en toch elke keer verrast wordt.

Onze clubmasters bereiden altijd alles vers. Ze experimenteren met bijzondere ingrediënten en nieuwe kooktechnieken. Elke keer als je komt, is er weer iets nieuws te ontdekken op onze kaart. En waar je ook van houdt, er is zeker iets dat bij jouw smaakvoorkeuren past.

Onze hosts adviseren je graag en serveren voortreffelijke drankjes. Van bijzondere wijnen en bieren tot koffie’s en cocktails. Ze zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Dat je op je gemak bent in onze trendy en comfortabele Club Culinair.

Roast is the place to be om sfeervol te dineren. Een terrasje te pakken. Om iets te vieren met vrienden. Als je cocktails wilt proeven. Of lekker buiten in de tuin wilt eten.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Roast Leeuwarden

Nieuwestad 63
8911BW Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten