Ga naar inhoud
Favorieten 0

Restaurant STEEF

Leeuwarden

“Je voelt niks bij een gerecht, totdat je je richt op de wortels”. Die wortels zijn Stefan. Zijn keuken is het centrale punt, hieromheen is alles gebouwd en is alles op aangepast. De gerechten van STEEF zijn het middelpunt. Daarnaast sluit de hele entourage...

“Je voelt niks bij een gerecht, totdat je je richt op de wortels”. Die wortels zijn Stefan. Zijn keuken is het centrale punt, hieromheen is alles gebouwd en is alles op aangepast. De gerechten van STEEF zijn het middelpunt. Daarnaast sluit de hele entourage hier op aan. De wijnen, de borden, het bestek, de glazen, het interieur, de aankleding, de setting en de sfeer. Om nog meer focus te leggen op de gerechten en de beleving.

Stefan vertaalt alles wat hij tegenkomt en meemaakt in zijn dagelijks leven, naar zijn gerechten. Hierdoor zien en vooral proeven we zijn karakter terug in de gerechten. Gerechten creëren is zijn uitlaatklep, koken is verwerken. Het is iets wat je zal moeten ervaren. Eten is ervaren, het proeven van de smaken en de smaakcombinaties, het verrassende effect en de beleving die daarbij hoort. Daarnaast zorgt het totaalplaatje, de sfeer, de ambiance, het interieur en het personeel voor de ultieme ervaring.

Kwaliteit, ambacht, puurheid en creativiteit zijn kernwoorden van ons restaurant en willen wij naar een ander niveau tillen. Om dit te creëren hebben we veel aandacht voor onze producten, onze gerechten en de sfeer. Ook willen wij met onze eigenheid en creativiteit het restaurant een persoonlijke tint geven.

Wij willen gasten inspireren, laten proeven, verrassen en meenemen in ons verhaal in ons restaurant; STEEF.

Openingstijden:
Nu geopend
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Restaurant STEEF

Tweebaksmarkt 47
8911 KW Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten