Skip to main content
Favorites 0

Locations

What are you looking for?

Find your destination

1 to 24 of 4534 results

 • Hotel-restaurant Zee van Tijd Holwerd

  Hotel-restaurant Zee van Tijd Holwerd

  Hotel-restaurant Zee van Tijd Holwerd is gelegen in het dorpje Holwerd, daar waar de veerboot naar Ameland vertrekt.

  Holwerd
 • Havenkom de Syl

  Havenkom de Syl De Syl Heeg 1895

  De Syl was vroeger de havenkom van Heeg. Hier was het vroeger één en al bedrijvigheid van schepen, bootjes en vissers.

  Heeg
 • Koopmans Welvaren

  Koopmans Welvaren

  Koopmans Welvaren..Varen zoals u wilt.. Wilt u met een gezelschap een dag over de Friese wateren varen op een luxe zeetjalk, met schipper en bemanning en van alle gemakken voorzien? Marina Stavoren beschikt over de ‘Koopmans Welvaren’.

  Stavoren
 • B&B De Kleine Karekiet

  B&B De Kleine Karekiet

  Nice ground-level room for one or two persons. Private entrance, toilet and shower, two single beds, small refrigerator, tea / coffee machine. Open view, private sitting area in garden. Private parking.

  Tzummarum
 • Logger Zeemeeuw

  Logger Zeemeeuw

  De Zeemeeuw heeft met 10 tweepersoons en 3 vierpersoons slaaphutten accommodatie tot 32 personen (dagtochten 53) en is van alle gemakken voorzien.

  Harlingen
 • Restaurant De Bosberg

  Restaurant De Bosberg

  Even buiten Appelscha, midden in het bos, ligt een sfeervol restaurant – eetcafé – groepsaccommodatie. In de zomer een zonnig terras, in de winter een knapperend haardvuur en het hele jaar door onvoorwaardelijke gastvrijheid. Veel mogelijkheden voor kids.

  Appelscha
 • Pizzaria Pompeï

  Pizzaria Pompeï

  Our pizzeria has been standing for more than 35 years, and is one of the most sought-out restaurants in Leeuwarden. We also have an outlet in Harlingen. We make the tastiest Neapolitan pizzas in both cities!

  Leeuwarden
 • Marina Stavoren

  Marina Stavoren

  Met onze water- en landfaciliteiten aan het IJsselmeer en nabij de Friese Meren biedt recreatiepark Marina Stavoren tal van recreatiemogelijkheden en is het een paradijs voor liefhebbers van vrijwel alle vormen van watersport.

  Stavoren
 • Holiday Home LAVITAeBELLA

  Holiday Home LAVITAeBELLA

  In the “other” Friesland, surrounded by forests and with a view of the typical bocage landscape, you will find our horse stable, which has been converted into a tiny-house.

  Donkerbroek
 • Pura Vida Foodbar

  Pura Vida Foodbar

  You can find Pura Vida Foodbar in the heart of Midsland. This is where you start the day with a nutritious breakfast, a healthy smoothie or some self-indulgence with a homemade cake by Helga.

  Midsland
 • De Twirre

  De Twirre

  Bij De Twirre kun je terecht voor originele groepsuitjes in Nationaal Park De Alde Feanen in Earnewâld. Bijvoorbeeld onze Swingtrike's of de Skûtsje escaperoom. Nieuw is de VR-room. Overnachten kan in onze groepsaccommodatie of op onze tjalk.

  Earnewald
 • Brouwerij Dockum

  Brouwerij Dockum

  In Brouwerij Dockum brouwen wij onze speciaalbieren op ambachtelijke wijze middenin ons proeflokaal. Hier combineren we smaakmakende gerechten met de lekkerste speciaalbieren van Kâld Kletske en Bonifatius.

  Dokkum
 • De Lachende Koe

  De Lachende Koe

  Op 2 Februari 1999 gingen de deuren open van Eetcafé de Koe Leeuwarden in de Grote Hoogstraat in Leeuwarden. Een eetcafé met 28 zitplaatsen werd al snel te klein. Er volgde een verbouwing zodat er nu zo?n 100 mensen tegelijk kunnen aanschuiven. De g...

  Leeuwarden
 • Biologisch melkveebedrijf Mts. J. en S. Bouma (organic dairy farm)

  Biologisch melkveebedrijf Mts. J. en S. Bouma (organic dairy farm)

  Visit our business for an enthusiastic story about organic farming in the peat meadow area of ​​Grou.

  Grou
 • Twijzelermieden - Ald Dyk- heuvel

  Twijzelermieden - Ald Dyk- heuvel

  De open mieden vormen een optimaal areaal voor een levensvatbare weidevogelpopulatie. Kwetsbare soorten als de grutto en watersnip vinden hier optimal...

  Twizel
 • Entrepotgebouw - Gedichtenroute

  Entrepotgebouw - Gedichtenroute

  Het literaire gedicht ‘Wandeling door Harlingen’ komt uit Al Galidi (1971) zijn tweede dichtbundel De fiets, de vrouw en de liefde (2002) en beschrijft hoe lastig het kan zijn om als ‘buitenstaander’ contact te maken. 

  Harlingen
 • Harlingen Garden Appartement

  Harlingen Garden Appartement

  Luxe vakantieverblijf voor 6 personen met een grote tuin in een klein dorpje bij Harlingen. Eigen zwembad, jacuzzi, keuken en 3 slaapkamers. Voor iedereen die van stad, strand en platteland wil genieten.

  Harlingen
 • Van der Valk Hotel Leeuwarden

  Van der Valk Hotel Leeuwarden

  Het hotel beschikt over 117 hotelkamers, een a la carte restaurant, maar ook een live cooking restaurant, een bar, een lounge met flexwerkplekken, wellness- en fitnessruimte en hoogstaande congres- en vergaderfaciliteiten met gratis parkeergelegenheid.

  Leeuwarden
 • Antoniuskerk Surhuizum

  Antoniuskerk Surhuizum

  De toren van Surhuizum is een bijzondere. Niet alleen omdat de toren geheel uit steen bestaat, maar ook omdat de toren net niet tegen de kerk aan staat. Ontdek de Friese sage over hoe er ruimte tussen kerk en toren is ontstaan.

  Surhuizum
 • Leer Atelier Gre@tt

  Leer Atelier Gre@tt

  Boornzwaag
 • Jonkers- of Helomavaart

  Jonkers- of Helomavaart

  In de gemeente Weststellingwerf vind je een kanaal. Dit kanaal met de naam: Helomavaart is een verwijzing naar de familie van Heloma die in 1774 heeft laten afgraven. In het gebied wordt de Helomavaart door de volksmond ook wel: Jonkers genoemd.

  Oldelamer
 • Vlieland Outdoor Center

  Vlieland Outdoor Center

  Flitsende, bruisende en verrassende activiteiten op Vlieland.

  Vlieland
 • E-bike oplaadpunt Stavoren

  E-bike oplaadpunt Stavoren Cartoon van E-bike oplaadpunt

  Je e-bike opladen kan ook in Stavoren bij Hotel en Restaurant De Vrouwe van Stavoren. Je vindt het hotel aan de oude haven van Stavoren.

  Stavoren
 • Iepenarboretum

  Iepenarboretum

  In Joure, along the old road to Sneek and at the exit of the A6 Joure-West, you can find the largest elm garden (elm arboretum) of Europe.

  Joure