Ga naar inhoud
Favorieten 0

NorthWest Kiteboarding

Makkum

NORTHWEST KITEBOARDING is een kitesurfschool gevestigd direct aan de Friese IJsselmeerkust met leslocaties Makkum-Kornwerderzand. Beide locaties behoren tot de beste Kitesurf gebieden van Nederland en Europa.

Sjoch alfêst efkes

mediablock.showall

NorthWest Kiteboarding, gevestigd in het NoordWesten van Nederland en Europa. De windrichting NW is onze favoriet op onze home-spots Makkum / Kornwerderzand aan de Friese IJsselmeerkust. Door het ondiepe water zijn dit een van de beste en rustigste kite(les)locaties van Nederland, zo niet van Europa. Deze locaties zijn super geschikt voor alle levels en disciplines, van beginner tot gevorderd, Kite- en Wing foiling lessen.

Wij zijn een door de VDWS-international en Watersportverbond erkende kitesurfschool en hebben bijna 20 jaar ervaring op het gebied van kitesurfen en de daarbij behorende leerconcepten. Onze hooggekwalificeerde kitesurfinstructeurs begeleiden je het gehele seizoen door tijdens je lessen Kitesurfen, Kite-Foiling en / of Wing-Foiling. Persoonlijke begeleiding heeft bij ons de hoogste prioriteit en daarom werken wij uitsluitend met hele kleine groepen met max. 2 studenten per kite of wing. Daarnaast zijn kwaliteit en veiligheid de belangrijkste factoren. Naast lessen verzorgen wij ook verhuur, sales, service en reparaties. . Marcus en zijn team verwelkomen je graag bij NorthWest Kiteboarding, zodat jij samen met ons deze fascinerende sport optimaal kunt beleven. Daarom is onze motto - 'wij leven de sport!'

Hjir fine jo NorthWest Kiteboarding

Adres:
Trasmolen 37
8754GL Makkum
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten