Ga naar inhoud
Favorieten 0

Visstek Snitsermar

Offingawier

Snitsermar , gezellige terrasjes en skûtsjesilen is wat de meeste mensen zich bij de Friese Meren voorstellen. Maar er is meer. Het Snitsermar is ook een rijk en interessant natuurgebied, van internationaal belang voor veel watervogels.

Sneekweek, gezellige terrasjes en skûtsjesilen is wat de meeste mensen zich bij de Friese Meren voorstellen. Maar er is meer. Het Snitsermar is ook een rijk en interessant natuurgebied, van internationaal belang voor veel watervogels.

Ook kun je aan het Snitsermar bijzonder goed vissen:

''Roofvissers zijn bovenal op zoek naar snoekbaars en dikke snoeken. Een voor hen bekende en aantrekkelijke stek is het Snitsermar, waar op een aantal plekken heel doelgericht op snoekbaarzen gevist kan worden. Je moet alleen even weten waar je ongeveer moet zijn. „Het klinkt misschien als een wat vage aanduiding, maar in de hoek nabij de sluis is het  heel vaak raak”, verklapt Pyt. Met een dieptemeter en andere hulpmiddelen weet de ervaren sportvisser zich volgens hem in dit meer wel raad, op zoek naar oneffenheden, mosselbankjes en taluds. De kenner roemt het Snitsermar als visstek voor roofvissers, onder meer ook doordat het dankzij de trailerhelling nabij Heerenzijl  zo’n toegankelijke plek is.''

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Visstek Snitsermar

Paviljoenwei
Offingawier
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten