Ga naar inhoud
MAP
Boerderijrecreatie

Boerderijrecreatie


Boerderij recreatie is gelegen in Friesland bij Delfstrahuizen-Echtenerbrug aan het Tjeukemeer. Genieten van de sportieve Friese boerderij activiteiten indoor en outdoor.

Groepsaccommodatie: Een divers aanbod aan slaapmogelijkheden zorgt er voor dat Boerderijrecreatie erg geschikt is voor groepsovernachtingen. Er zijn verschillende combinaties te maken tussen camping het vakantiehuis Boer Teun en Boerin Baukje.

Activiteiten: Er kunnen bij ons op de boerderij veel verschillende avonturen worden beleefd. De activiteiten die wij aanbieden zijn; Koeknuffelen, Escape Room, Fierljeppen, Klompengolf, Boerenbowlen, Hooivorkdarten, Boerenknotshockey, Wie is de mol , Voetgolf Bijlwerpen.

Boerderijrecreatie is specialist in het verzorgen van een geheel arrangement naar uw wensen. Ook zijn er diverse catering mogelijkheden zoals; barbecue, yoghurtbarn, lunch, high tea en chinees buffet.

Centraal gelegen ongeveer 60 minuten vanaf Amsterdam, Utrecht, Groningen en Zwolle en Leeuwarden

Contact

Adres:
Marwei 124 B
8508RH Delfstrahuizen
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):

Accessibility

General accessibility For blind or partially sighted For wheelchair users or poorly injured visitors For deaf or hearing impaired persons For visitors with an assistant dog

Sjoch alfêst efkes

Yn 'e buert

Toan risseltaten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Minsklike falidaasje is mislearre

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens