Boerderij recreatie is gelegen in Friesland het mooie plaatsje Delfstrahuizen-Echtenerbrug aan het Tjeukemeer. Ons recreatiebedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten en overnachtingen. 

Groepsaccommodatie: Een divers aanbod aan slaapmogelijkheden zorgt er voor dat Boerderijrecreatie erg geschikt is voor groepsovernachtingen. Er zijn verschillende combinaties te maken tussen: het vakantiehuis Boer Teun en Boerin Baukje.

Activiteiten: Er kunnen bij ons op de boerderij veel verschillende avonturen worden beleefd. De activiteiten die wij aanbieden zijn; Koeknuffelen, Escape Room, Fierljeppen, Klompengolf, Boerenbowlen, Hooivorkdarten, Boerenknotshockey, Wie is de mol en Voetgolf.

Boerderijrecreatie is specialist in het verzorgen van een geheel arrangement naar uw wensen. Ook zijn er diverse catering mogelijkheden zoals; barbecue, yoghurtbarn, lunch, high tea en chinees buffet.

60 minuten vanaf Amsterdam, Utrecht, Groningen en Zwolle. 

Contact

Adres:
Marwei 124 B
8508RH Delfstrahuizen
Plan je route
Afstand:

Toegankelijkheid

Voor bezoekers met een rolstoel Voor blinden of slechtzienden Voor bezoekers die slecht ter been zijn Voor doven of slechthorenden Voor bezoekers met een assistentiehond

Neem alvast een kijkje

In de buurt

Toon resultaten