Ga naar inhoud
MAP
Boerderijrecreatie

Boerderijrecreatie


Boerderij recreatie is gelegen in Friesland bij Delfstrahuizen-Echtenerbrug aan het Tjeukemeer. Genieten van de sportieve Friese boerderij activiteiten indoor en outdoor.

Groepsaccommodatie: Een divers aanbod aan slaapmogelijkheden zorgt er voor dat Boerderijrecreatie erg geschikt is voor groepsovernachtingen. Er zijn verschillende combinaties te maken tussen camping het vakantiehuis Boer Teun en Boerin Baukje.

Activiteiten: Er kunnen bij ons op de boerderij veel verschillende avonturen worden beleefd. De activiteiten die wij aanbieden zijn; Koeknuffelen, Escape Room, Fierljeppen, Klompengolf, Boerenbowlen, Hooivorkdarten, Boerenknotshockey, Wie is de mol , Voetgolf Bijlwerpen.

Boerderijrecreatie is specialist in het verzorgen van een geheel arrangement naar uw wensen. Ook zijn er diverse catering mogelijkheden zoals; barbecue, yoghurtbarn, lunch, high tea en chinees buffet.

Centraal gelegen ongeveer 60 minuten vanaf Amsterdam, Utrecht, Groningen en Zwolle en Leeuwarden

Contact

Adres:
Marwei 124 B
8508RH Delfstrahuizen
Plan je route
Afstand:

Toegankelijkheid

Voor bezoekers met een rolstoel Voor blinden of slechtzienden Voor bezoekers die slecht ter been zijn Voor doven of slechthorenden Voor bezoekers met een assistentiehond

Neem alvast een kijkje

In de buurt

Toon resultaten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens