Ga naar inhoud
Favorieten 0

Alibi Hostel

Leeuwarden

Het Alibi Hostel is gesitueerd in de oude gevangenis van Leeuwarden, de Blokhuispoort. Het hostel is gevestigd in een cellenblok en als gast kom je bij ons slapen in een cel.

Het Alibi Hostel is gesitueerd in de oude gevangenis van Leeuwarden, de Blokhuispoort. Het hostel is gevestigd in een cellenblok en als gast kom je bij ons slapen in een cel. Het cellenblok is gebouwd in 1875 en is bijna volledig terug gebracht naar de originele staat, zonder dat we inleveren op comfort en gezelligheid. Wat zorgt voor een unieke ervaring!

De Blokhuispoort waarin het hostel gevestigd is ligt midden in het stadscentrum van Leeuwarden. Dus winkels, musea en theater/muziekpodia zijn op loop afstand. Maar ook binnen de Blokhuispoort valt van alles te beleven. Zo zitten onder het hostel winkeltjes gevestigd, zijn er binnen de muren van de gevangenis ateliers en is er een restaurant. Verder is er een mogelijkheid om een rondleiding te volgen aangezien het pand zo een bijzondere historie heeft.

Wij, Marieke, Peter, Sjors en Jurrien zijn vier jonge ondernemers. Alle vier geboren en getogen Leeuwarders en kennen de stad als onze broekzak. Ook hebben we allemaal jaren in de horeca gewerkt en samen een hostel openen was dus de ultieme volgende stap. We vonden dat een hostel nog echt miste in het aanbod van Leeuwarden en proberen onze stad op deze manier voor iedereen toegankelijk te maken. Dus kom gezellig bij ons langs, voor een unieke ervaring en een onbezorgd verblijf.

Naast overnachten kunt u ook bij ons terecht om te vergaderen. Ons hostel heeft een vergader ruimte die geschikt is voor maximaal 10/12 personen. Deze ruimte beschikt over een beamer en een geluidsinstalatie. De ruimte is van ma-vrij beschikbaar tussen 10:30 en 18:00 uur en in het weekend tussen 11:00 en 18:00 uur. Er zijn ook meerdere opties op u van een lunch te voorzien.

Groepsgrootte event:
max. 63 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toan risseltaten